Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Cabaran 30 Hari Versi Cik Ezy,Cik Kumbang Join!

Tetibe jumpa entri pasal Cabaran 30 Hari Versi Cik Ezy kat blog customer yang bernama syufa ehee...
And tetibe juga rasa nak join sebab macam best pulak join cabaran-cabaran camni...first time nieyh aku join...Cik Ezy juga slalu komen kat blog cik kumbang..tapi sedey sebab setiap kali buka blog cik ezy mesti laptop ter'shutdown dengan sendirinya...huhu~
Apa prob nye pun xtaw la...sedey mikir sob sob sob

Isi isi cabaran 30 hari tersebut adalah seperti berikut :


day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda ? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?


Bila aku nak start buat ni? hohohoh
Malam nanti lah start ehe


p/s:Cik Ezy buat bulan jun hari tu nuh...aku baru nak start bulan Ogos...tudiaaa....jauh benor bezanya...xpe kot an...kui3~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. try bukak blog saye gune mozilla ok..
    sbb blog ade mlsh ngn google chrome..
    =')
    soriiiiiiii ok..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View