Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TAG DARI ARTIE

Di tag oleh Artie
1) ape bende paling penting dalam hidup korang 
    FAMILY~
2) bende terakhir anda beli dengan duet anda sendiri..
    erk...tak ingat la *da lama giler tak kluar shopping*
3) tempat perkahwinan dan tema perkahwinan
    *tak fikir lagi*
4) adakah korang sedang bercinte?
    yes
5)novel/ buku/ majalah last yg di beli
   hurm...buku OB *hahaha*
6) apa nama penuh korang..
    Nur Fatin 
7) antara mak ngan ayah mane lagi mesre
    Mak
8) namakan org yang nak jumpe sangat3
    Encik Kumbang
9) dimanakah tempat yg btul2 nak pegi
    Paris
10) peluk k ciom?
    erk...perlu ke?... *haha*
11) lagu yg korang suke n salu denga
     Everybody-Ingrid Michael
12) britau 3 bnde pasal org yg tag anda
     -tak kenal...hihi *hye selamat berkenalan*
     -aaa...ermm...apa ea
     -nama dia Razli Bin Tahir..tapi swuh panggil Artie *npa ea*
13) bnde yg disayangi
     Benda ea?..herm...potret yang dihadiah oleh Encik Kumbang 
14) bloger yg nak di tag
      1.Cik Ezy
      2.Arep
      3.Wani
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. Het name saye Razil la...
    Artie=RT=Razil Tahir...

    Mmang la awak tak kenal saye...
    but saye slalu usha blog awak.. :)

    ReplyDelete
  2. eh Razil eh...sy copy kat blog awk je nm...hihi~

    owh gitu ke dtgnya nm Artie...kreatip2...hihi

    wah..slalu usha...maceh2 ehhe~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View