Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

PEMENANG "CONTEST BELOG CIK KUMBANG"

[SHORT UPDATE]
Thank you to all blogger yang sudi join contest cik kumbang
banyak entri yang menarik-menarik sampai rambang mata cik kumbang nak pilih pemenang....
and ini adalah blog yang berjaya wat cik kumbang tacing...wink2~




ini hadiah untuk mummy maira



dan ini pula hadiah untuk chara

Congrat kepada mummy maira and chara...
nanti PM cik kumbang kat facebook ea untuk amik hadiah...^__^
[click gambar kat bawah tuk link ke FB cik kumbang]
kepada yang tidak berjaya jangan sedey-sedey ye...nanti cik kumbang wat contest lagi :)
last but not least thank you so much sebab sudi join contest yang cik kumbang anjurkan ni...



p/s: Harap Mummy Maira & Chara suka dengan hadiah yang cik kumbang beri tu ...wink3~
cik kumbang design header tu refer pada template yang anda guna sekarang :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. camat pagi cik kumbang!
    hehe..thanks yer..hihi..

    tahniah jugak pada pemenag yang lain..
    xda fb camner ni..emel blh tak..hihi;)

    ReplyDelete
  2. camat pagi juga...weeee~
    ur welcome...congrat!!!

    bole2...
    email: cikkumbang12@gmail.com

    ReplyDelete
  3. tq tq tq...muah cket kat cik kumbang=)mummy pung takdok fb..mummy email jer..tapi nak email detail aper ek?

    ReplyDelete
  4. xya details pape...
    email ckp hye je...hehe

    ReplyDelete
  5. bestnye depa dpt header free..
    jemput ke blog CikMisi meh....hihi

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View