Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

teringinnya nak lukis katun....tapi........

salam
huuuu...teringin sangat-sangat nak melukis katun comey-comey guna photoshop...
tapiiiii...
saya xkreatif....tangan keras...tsskkkk~
ada sape-sape nak ajar cik kumbang melukis x?

[Gambar: da lama xbuka photoshop...tetibe je idea datang n tangan pun mula la gatal nak edit gambar...hik3]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. hehe ok la ni cik kumbg..hehe
    hampir2 nak jadi cm kartoon dah tu :D

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View