Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Segmen :Saya dan Nama Blog



Untuk sertai:

1. Letak header gambar kat atas ni...
2. Tulis tajuk entry..Segmen: Saya dan nama blog...
3. Tinggalkan url entry anda...
4. Tag 3 orang kawan...dan bagitahu mereka...mereka telah diTAG...Thanx..
Mudah kan???
Tarikh tamat: 15 March 2011

Segmen : saya dan nama blog

Assalamualaikum...
tQ cik wani sebab tag den tuk join diz contest...
-cik kumbang bukannya rajin sangat nak join-join contest kalo x di tag muehehe-

okay..
url : http://www.kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/
k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m
waaa...sangat panjang kan nama belog cik kumbang...ngeee =D
semput tak nak sebut...hihihi

before this url belog cik kumbang adalah nurisfa89.blogspot.com
pastu ase cam tak best je...dat why cik kumbang tukar..
camne ley pilih nama cam gitu?
idea tu tiba-tiba keluar masa berada dalam lecture hall kot kalo tak silap....hihi -kantoi tak tumpu perhatian kat depan-
memula tu nak letak nama lain tapi nama animal juga la kalo xsilap...animal2 yang comel n kiut bin miut sahaja...-bajet haha-
pastu xtaw la cenna ley terkeluar pasal ladybird...then translate la ke BM...jadik kumbang...alahai simple sangat la pula..pastu taruk cik sebab cik kumbang..girl...ehhe...

then still ase cam urmm pendek and simple...pastu terfikir bout physical appearance of ladybird yang berwarna merah and berbintik-bintik itam itu...maka terhasillah k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m...
comel tak nama belog cik kumbang? ehhe
cik kumbang rasa nama nie agak unik, comel dan panjang untuk ditaip...kuikuikui~

Belog Cik Kumbang
this is my blog so dat why i choose dat kind of word
ekceli den tak reti sangat nak pilih-pilih or pikir kata-kata yang best...huhu
i just like simple thing -senyum- ^__^

berikut adalah belog-belog yang tercalon untuk menceritakan ecewah keunikan nama belog masing-masing 
-jeng jeng jeng-

2.arep
3.ezy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. hehe..tq ye cik kumbang...tpkan, leh x buang katak2 ni..i geli...huhu

    ReplyDelete
  2. ur welkom..
    baek puan..sy suda bersihinnya...kui3~

    ReplyDelete
  3. nad dh join..

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-dan-nama-blog.html

    ReplyDelete
  4. cik kumbang.. mekaseh tag..
    insyaAllah nt cik ezy join ye..
    =)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View