Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Library baru |USM|







antara gambar yang sempat di'snap semasa berada di Library tersebut pagi tadi.


p/s:malas nak taip..ngantuk...(-_-) (click da pic to zooming)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. fuhhhhhhhhhhh....cantek betoolll !!!

    ReplyDelete
  2. tula...sgt canggih kemudahan kat dlm dia...kagum dgn arkitek yg design building tersebut....ber+ bersemngt nak study kat library baru...wink3~

    ReplyDelete
  3. wah bestnyaa, nad dah lama berangan nak masuk USM Hehe :D

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View