Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Banner Problem

Salam

waaa...badan sangat letih...3-4 hari bertungkus-lumus menyiapkan TP(technical paper)
tula awal2 xmo wat...last2 minit baru kalut
nak wat cenna idea last2 minit baru nak kluar...tsskkk~

urmmm...

ektuali cik kumbang ada perasan ramai juga yang xdapat copy link banner blog cik kumbang nie...bcoz of diz blog not allow right click button...tettttt~

but ada je yang tahu cara2 or alternatif lain tuk copy link tu...and cik kumbang pun da kasik tahu kat bawah banner tu...

tapi ta pe la...
cik kumbang da create special place tuk banner...wink3~

mari2 kita exchange banner (^^,)


sila click button kat bawah nie



p/s:best view in google chrome
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View