Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Sila terima kenyataan OK

Salam

Saya suda berada di USM..oh tidak...sesungguhnya hanya jasad berada kat cni..hati & perasaan masih tertinggal di rumah...dan saya masih xdapat terima kenyataan bahawa diri ini bukan lagi berada di rumah
uwaaa....

ya saya mengaku banyak kali nangis hari nie sebab rindukan family kat umah...huhu
tgh taip post nie pun rasa sebak je...

haish~
harap-harap 2-3 hari lagi OK...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. belajar kat usm? penang ke kelantan? nak sangat masuk usm dulu tapi tak dapat. jgn sedih2 dear. its a long journey and u should enjoy the ride :))

    ReplyDelete
  2. sabar cik kumbang..
    ada bawak duet raya tak?..hihi..

    ReplyDelete
  3. sabar cik kumbang..
    ada bawak duet raya tak?..hihi..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View