Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

SELAMAT HARI RAYA


Salam..
jap lagi cik kumbang nak balik kampung...tata =p

balik 1 week je...then raya ke-4 balik Langkawi smula coz hari isnin keja...huhu
disebabkan kat kampung signal xbpa kuat...so malas nak bawak balik laptup...

memula tu ingat nak publish post nie mlm gyaha...tapi blog cik kumbang ada prob apa ntah..jadik cam xberapa betul skit tymenya...huhu~

xpola lah nok wat lagu mano kang?..(tetibe loghat rojak plak..)

OK lah..cik kumbang nak siap2 dlu...to all my friends and also rakan2 blogger cik kumbang nak minta maaf if ada wat salah & silap ...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments:

  1. Ah... ini tidak adil... da start cuti ke? haish...nak ikot balik kmpung... lalalala~~ kim salam kat mak ayah n tok yer

    ReplyDelete
  2. maaf... terpaksa menconteng arang di sini...

    anda telah di'tag' oleh sy utk join black & white contest...

    sila ke blog sy~~

    trkh tutup penyertaan adlh tomorrow

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View