Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Jumpa bayi kat surau


salam sumer...
mesti korang tengah makan2 minum2 kan

sekarang...bawu balik dari solat terawih kan?...(^^,)
(berapa banyak kan lah)

da set alarm clock lum?sok kena bangun awal oooo...nanti

terlepas sahur...ngee~

haaa....da niat lum nie?

kat luar umah nie da dengar da dum dam dum dam...

puasa pun belum lagi da main mercun da..

haish...normal la tu kan..(budak-budak)hikhik~


al-kisahnya...petang tadi...pas balik dari main2...

adik aku yang kecik skali tuh cerita la...dia cakap camni...

"akak2 nak tahu tak tadi kan ustaz jumpa bayi"

..aku pun dengan terkejut beruknya

tanya.."hah!!..kat mana?"...dalam hati..(ish2 xpena2 lagi

berlaku kes macam nie kat kawasan nie)...

sekarang nie banyak betul kes buang bayi kat

paper...sangat2 la x berperikemanusiaan

langsung...huhu~
kejam !!


then adik aku continue lagi.."jumpa kat dalam tong

sampah...comel akak...cian dia..ibu dia lari tinggalkan dia.."

-----------------
------------------------------------
----------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

"akak pena tengok x?...bayi tikus...ada 5 ekor

tadi...kecik2 je akak...comel sangat"...

"hah?..BAYI tikus?..."
apa lagi gelak guling2 la aku ngan adik aku yang no 3 tuh...

ayoyo...ini budak pandai wat lawak maa...ustaz dia

pun sama...aduyai~

ingatkan bayi manusia....rupa-rupanya bayi tikus...tipah

tertipu suda...haish xpena2 den dongau owang panggil

bayi kat anak tikus...wat lawak tul la adik aku sowang

nie...hahaha~

bila teringat je mesti duk sengeh sowang2...

---------------------------------------------

# yeay sok cuti

# research paper xsiap ag..uwaaa

# still xpaham lagi tentang caching and ad hoc

# wajib siapkan research paper by diz week...huhu

# trial PMR next week....gggrrr...kompom ngah
"membakar lilin di tengah malam lah" dak2 yang bakal amik
PMR taun nie...hahaha~ chaiyo2 ye adik2...
(sekarang pun aku ngah ajar subjek sains kat adik aku...huhu)

# adik aku nie berbeda sama skali dengan gue...subjek yg
aku xscore dlu2 dia bole score...subjek yang aku bole
score dia lak xley...genna ley jadi lagu
tu..aiiyaa...xpo2..pape pong mu setadi la memolek ye..

# sorry la ye beta memang suka-suka hati ja cakap bahasa
rojak2 nie..kata 1 MALAYSIA kan..haha~

last but not least...jangan lupa niat puasa tuk

esok...haaa...set alarm clock skali.....tata~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. Selamat menyambut bulan ramadan al mubarak ini. tanamkan azam hindarkan kemungkaran dalam hati. moga dipermudahkan oleh Allah dalam segala urusan.

    ReplyDelete
  2. haiyya, wa butul-butul pecaya itu bayi manusia. sekali.. wa tetipu jua akhirnya... ;p

    Selamat Berpuasa dari Cik RR to Cik Kumbang..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View