Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Hidden Shoutmix cik kumbang yang terbaru

ada cacat skit kat pic tu...maap le den nie korang sabor ckit bab2 memadam nie..ngeee~


wink wink wink
akhirnya...setelah di godeh2kan coding nya..
dapat jugak letak pic seniri kat shoutmix float tu...
yessszzzaaa....hehe~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. smart...hehe...mcm mana je nak buat nyer??

    ReplyDelete
  2. leyna:edit2 kat coding die je...pic tu wat sendiri...=)

    ReplyDelete
  3. kumbang..bende nie bukan float la..flot tuh yang macam fahmie punyer nuffnang tuh.nie namenyer hidden shoutbox la..hehe.bdway comel jer..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View