Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Dua air bertemu tapi tidak bercampur

video


Subhanallah.. Kagum kebesaran Allah.. Gerun rasa bila tengok.. Betul2 rasa kerdil.. "Dia membiarkan dua lautan mengalir yang keduanya kemudian bertemu, antara keduanya ada batas yang tidak dilampaui oleh masing-masing. Maka nikmat Tuhan kamu yang manakah yang kamu dustakan? -QS AR-RAHMAN 19-21- Maha Benar Allah atas segala firman-Nya.

Sumber dari:Facebook Jasfina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. wahh serius sangat menakjubkan :D
    air laut ngan sungai ehh 2 :)
    Kuasa Allah :)

    ReplyDelete
  2. kan...huhu~
    sangat hebat kuasa ALlah SWT..
    xpastila air sungai ke x..tapi tengok mcm air laut juga...

    ReplyDelete
  3. kalau kumbang dah teruja dengan nie..cube kumbang bace kt blog fahmie..search kt atas tuh."cenote angelita" air yg tak bercampur kat dasar laut.lagi menakjubkan dengan ade sungai di dasar laut.dan airnyer mengalir..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View