Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Cara Unblock Facebook

Cara Unblock Facebook

Assalamualaikum...


Watpe tu korang?...haaa...g bukak periuk eh?..hohoho
tak puasa yee...=p

Pejam celik Pejam celik da 16 hari da eh kita berpuasa...kejap je rasa...
pastu pejam celik pejam celik da nak abih da Industrial Training...haish~
nie yang den dok gemar nieyh...

Sebab pabila tamat je LI (latihan Industri) den akan kembali ke zaman yang penuh dengan onak & duri (hiperbola bola giler...haha)

Dengar citer da banyak website kat USM yang kena block...Alaaaa...xbest la camni...xle donload muvi da la kat lab nanti (padahal dari sem lepas lagi xley)...haha~
(nasib baik diowang Xblock FACEBOOK...huhu)

xpe2...kami budakCS akan cuba sedaya upaya untuk memecahkan pagar yang menghalang untuk kami membuka website yang hampa sekat tuu...(jahat nau)

Disebabkan den tidak berada di USM wat masa sekarang...dengan ini saya mengamanahkan kawan2 yang berada di USM untuk mencuba yer resipi-resipi yang bakal saya beri nie...moga-moga berhasil lah yer...bole kita pakat download muvi pasni..hakhak~
(ish2..jahat nau bulan-bulan puasa nie ajak wat jahat....korang try lepas raya lah ye....hahaha)

Korang bukak lah salah satu resipi kat bawah nie...pastu masukkan je website yang diblock tu..
Cuba taw...nanti kasik tahu hasilnya yer...wink2~

Cara Unblock Facebook

p/s :majority website2 kat atas nie utk unblock facebook kalo xsilap...den xtorai pun lagi~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. cik kumbang... sume link tu kene block... yg lain xde? huhuhu

    ReplyDelete
  2. wah...dasat tul USM..keji dan mungkar laa....huhu

    ada2 ..jap nak selongkar~

    ReplyDelete
  3. http://unblocked.org
    http://proxify.com
    http://invisiblesurfing.com
    http://anonymouse.org
    http://www.slyuser.com
    http://texasproxy.com
    http://filtersneak.com
    http://ipbender.com
    http://proxybuddy.com
    http://sitesurf.net
    http://www.bebooxy.com

    p/s:aq tak try buka pun lagi link2 nie...

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View