Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Hobi Masa Muda

salam

post kali nie aku nak share khazanah yang aku simpan selama bertahun2 dalam almari cantik aku tu...hehe

(tetibe je ngah simpan2 terjumpa buku lukisan)

teringat zaman skolah dulu...mesti cuak kalo xbw buku lukisan tyme kelas lukisan coz cikgu yang ngajar lukisan tu garang...huhu


dulu kalo aku tension2...aku suka melukis...
tapi kalo bab mewarna kureng sket....sebab aku malas...bila mewarna nie kena ada kesabaran yang tinggi...huhu

nie adalah antara koleksi hasil lukisan aku time secondary skol dulu...

lukisan mana yang ok??

and cuba teka gambar sape


A. Artis Malaysia



B. Artis Filipina yang xjadi haha




C. nie kes kepala teleng..mata juling..hakhak~




D. hurm..orang ternama kat Brunei...ngee~




E. Artis yg paaaling aku minat jejeng~




F. nie pula kes da malas nak lukis


G. nie pun same kes dgn F

sekarang da jarang melukis...xde masa...lalala~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments:

  1. yg E tu cm linda onn je..hehe..tul ke???

    ReplyDelete
  2. hihi...salah...lalala~=p
    clue nya:pelakon filipino...ngee~

    ReplyDelete
  3. hahaha...seram la gambar2 ni dinda...

    ReplyDelete
  4. yeke?

    haish...

    maybe ada bakat dalam melukis gmbar hantu kowt...hakhak~

    ReplyDelete
  5. hey,
    yg C tu siti nurhaliza kan?

    ReplyDelete
  6. hey yamko rambe yamko...aronawa..kombe...hehe~

    kembang azri kalo tahu owng nyanyi lagu dia ajor...haha~

    eh..ada gaya CT ke?..hihi
    xla...yg tu pun asalnya artis yg sm ngan E juga...tapi xjd...huhu~

    asalnya artis filipn tetibe jadi artis malaysia lak kn...ngee~

    ReplyDelete
  7. waa...artistik rupanya cik kumbang ni...hehe :)

    ReplyDelete
  8. akukah:wah...artistik kah??...hakhak~

    kak danya:yaaaa

    betul....pandai3!!...ngeee~

    tapi xbpa jadi sgtla...huhu~

    bak kata amer cam gmbar hntu lak jadinya...

    ReplyDelete
  9. cik kumbang pandai lukis potret..
    sy lak suke lukis pokok2 je..
    nak lukis gmbr org kompim xjd...
    yg pastinya... akan jadik org utan...
    sob3

    ReplyDelete
  10. ngee...kalo kita ber "gabung"...jadikla lukisan orang dan hutan..hakhakhak~

    mantap ooo...lalala~

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View