Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

1st step newbie

Assalamualaikum

Newbie Blogger

I'am still new dalam dunia blogging ni
Ekceli sebelum ni ada buat blog then terlampau banyak sangat merepek dalam blog tu so terus delete & create new blog hahaha

Let's start
I am Fatin.
But so many Fatin kat Malaysia then lets be unique you all can call me cik kumbang
Why kumbang ?
Ntah la tetiba dapat idea nak letak nama kumbang,maybe sebab tengah pegang kerongsang bentuk kumbang kot masa dapat idea untuk create new blog...Aci tak jawab macam ni ? :D

I am from Langkawi.Tapi lahir di Perlis so kira kalangan puteri-puteri kayangan la kan sebab Perlis Indera Kayangan hahaha so stay di Langkawi, island girl gitu *teringat cerita Sanay Wala Nang Wakas,citer feveret tu*

Aku seorang yang simple & sempoi tapi kadang-kadang agak complicated sampai orang susah nak faham,eh ye ke !!

Ini adalah blog personal so aku akan share apa-apa je yang aku rasa best nak share ngan korang aku share la kat sini.

Till then
XOXO

No comments:

Post a Comment

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View