Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

GIVEAWAY HUJUNG TAHUN 2015 NS

Giveaway

HADIAH
4 x Diari Planner Tahun 2016
3 x Hadiah Saguhati

TARIKH BERLANGSUNG :
5 DIS 2015 hingga 20 DIS 2015

KLIK BANNER SEKARANG UNTUK MENYERTAI..!!! 
TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN..
8 comments View Post

End Year Giveaway by seindahcerita

Giveaway
Klik banner untuk join
Jom support sesama blogger

Doakan cik kumbang menang ye ! (^_^)
7 comments View Post

1st Mini Giveaway by Azyyati Liah

Mini Giveaway by Azyyati Liah
Klik banner untuk join 
Jom support sesama blogger

Harap-harap menang fridge magnet Hong Kong hihi (^__^)

Giveaway Tamat : 25 Disember 2015
2 comments View Post

Segmen Bloglist 2016 by Farahana Sharif

Segmen Bloglist

Klik banner untuk join
Jom support sesama blogger

Segmen Tamat : 26 Disember 2015 !
3 comments View Post

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/12/segmen-blogwalking-tambah-follower_16.html

Klik banner untuk join
Jom support sesama blogger (^__^)
6 comments View Post

Preloved Wedges Carlo Rino

Preloved Carlo Rino
Assalamualaikum & Hi

Cik Kumbang nak letgo kasut terchenta ni dengan harga RM120 sahaja.
Kos pengeposan ditanggung oleh Cik Kumbang

Condition : 9/10
Tinggi : 3.5"inci 
Size : 37
Preloved Carlo Rino


Details kasut boleh refer web : http://shop.carlorino.net/shoes/cr-3.5-sling-sandal-wedges-platform-333001-024-08

Ekceli sayang giler nak letgo sebab design cantik dan sedap dipakai
Tapi aku ni spesies yang tak pandai pakai kasut tinggi-tinggi tsskkk (T_T)
Kalau 2 inci ke bawah tu boleh tahan lagi
Ni 3.5" inci kot,sakit pinggang mak jemah memakainya hohoho ~

Aku beli kasut ni sebab nak pakai masa majlis bertandang last year.
Pastu dah tak pakai sebab tinggi,jalan pun terkedek-kedek hahaha
Kasut yang butik pengantin bagi, tapaknya terlalu runcing.
Risau pulak nak pakai kang terbenam pula tapak kasut dalam tanah kahkahkah

Preloved Carlo Rino

SERIOUS BUYER ONLY
Boleh Telegram @cikkumbang
atau email : cikkumbang12@gmail.com
2 comments View Post