Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Preloved Wedges Carlo Rino

Preloved Carlo Rino
Assalamualaikum & Hi

Cik Kumbang nak letgo kasut terchenta ni dengan harga RM120 sahaja.
Kos pengeposan ditanggung oleh Cik Kumbang

Condition : 9/10
Tinggi : 3.5"inci 
Size : 37
Preloved Carlo Rino


Details kasut boleh refer web : http://shop.carlorino.net/shoes/cr-3.5-sling-sandal-wedges-platform-333001-024-08

Ekceli sayang giler nak letgo sebab design cantik dan sedap dipakai
Tapi aku ni spesies yang tak pandai pakai kasut tinggi-tinggi tsskkk (T_T)
Kalau 2 inci ke bawah tu boleh tahan lagi
Ni 3.5" inci kot,sakit pinggang mak jemah memakainya hohoho ~

Aku beli kasut ni sebab nak pakai masa majlis bertandang last year.
Pastu dah tak pakai sebab tinggi,jalan pun terkedek-kedek hahaha
Kasut yang butik pengantin bagi, tapaknya terlalu runcing.
Risau pulak nak pakai kang terbenam pula tapak kasut dalam tanah kahkahkah

Preloved Carlo Rino

SERIOUS BUYER ONLY
Boleh Telegram @cikkumbang
atau email : cikkumbang12@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

  1. sgt cantik!!!
    tapi sgt tinggi.
    aida x boleh pakai da skang ni :( hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. cantik nyer tapi tu la tinggi sangat. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View