Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

[Wedding Review] DIY Deco Doorgift Bag

DIY Doorgift Bag

Assalamualaikum & Hi

Ekceli idea nak men'deco kan doorgift bag ni pun adalah idea last minit juga hahaha
Just buat ckit sahaja.
Untuk kawan-kawan aku yang datang majlis.

Dalam bag ni aku letak mug kaca besertakan sudu,buah epal & M&M cookies (sponsor dari cik BFF: IG @zaza_cookies)

Lihatlah betapa 'bersepahnya'
DIY Doorgift Bag

DIY Doorgift Bag

Misi deco-deco berjaya seperti yang diimpikan wehuuuu~ 
DIY Doorgift Bag

X.O.X.O
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. wah cantik dan kemas...alaaa, sepupu tak dapat punnn...

    ReplyDelete
  2. Lamanya x blogwalking sini.. Dah kahwin pon tuan tanahnya.. Too late ka untuk ucap Selamat Pengantin Baru?

    ReplyDelete
  3. kretif. and jimat kan kalu buat sendiri doorgift.
    puas ati.

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View