Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

[Wedding Review] Henna by Laily Hashim

Inai-Kahwin

Assalamualaikum & Hi

Bab inai or henna ni memang tak plan pun nak yang lukis-lukis semua tu.
Dalam kepala hotak aku nak yang senang je just pakai inai kat jari takya nak lukis-lukis bagai.
Tapi atas sebab-sebab personal (hanya family + kawan terdekat je tahu) so dengan sempoinya esok nak nikah hari ni baru gelabah cari orang yang boleh lukis henna.
Gila ke tak gila buat kerja last minit. hahaha

Whatsapp cousin minta no fon orang yang lukis henna dia masa wedding hari tu.
Sekali bila dah whatsapp kakak tu pula balik kampung (T_T) 
Mana nak cari ni huhuhu uwaaa nak nanges dah masa ni

Tak putus asa terus tanya cousin yang lagi sorang pula then dia cakap kawan dia ada buat servis lukis henna.Aku pun apa lagi terus call la.Nasib baik Kak Laily free so boleh tolong lukiskan.

Malam before majlis baru pakai henna hohoho
Aku just request untuk lukis di tangan sahaja
Kaki nak pakai stokin so tak perlu pakai inai 

Aku just pilih yang simple-simple je.

Senang berurusan dengan Kak Laily.

Inai-Kahwin

Inai-Kahwin

Inai-Kahwin

Inai-Kahwin

Inai Kahwin

Any bride to be area Perlis yang sedang mencari servis lukis henna untuk wedding boleh try contact kak Laily melalui

No Tel : 010-213 2202 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. simple dan cantek.. suka..suka...
    aci tak nak try henna macam ni.. walaupun dah kawen.. hagak-hagakk suami saya akan cakap tak
    " yang..awak ni dah buang tebiat ke berhenna bagai ni.."

    ReplyDelete
    Replies
    1. boley je
      raya kan belum habis lagi kui3~ :p

      Delete
  2. cantiknyer.. cantiknyer.. suke kaler henna tu kat kulit putih mcm awak :)

    ReplyDelete
  3. cantiknya inai adik tu...corak dia simple tapi cantik....

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View