Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

[Wedding Review] Bunga Tangan Fresh Flower


Bunga Tangan Fresh Flower

Assalamualaikum & Hi

Alhamdulillah for bunga tangan aku dapat percuma dari Noneycraft Blogspot.
Termasuk sekali dalam pakej pelamin (^_^) 
Horayyyy !!!

Aku serahkan je 100% pada kak Nani untuk match kan bunga tangan dengan warna baju sanding.

So jom kita usha gambar je eh hihi

Bunga Tangan Fresh Flower

Bunga Tangan Fresh Flower

Bunga Tangan Fresh Flower


Bunga Tangan Fresh Flower

Bunga Tangan Fresh Flower

Bunga Tangan Fresh Flower


Bunga Tangan Fresh Flower
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 comments:

  1. cantikknya...nampakk freshhh sangat..

    ReplyDelete
  2. cantiknya..combination color tu yg meletopss..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Miss Fluffy :)
      Kreatif kak noni tu buat combination warna bunga
      kalau harap CK xtahu la apa jadi hahaha

      Delete
  3. cntik ! soft je macam pengantinnye :)

    ReplyDelete
  4. cantik. zaman akak kawin dulu xde tempah2 hand bouquet ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik kumbang pun nasib baik dapat pree muehehe~ (^_*)

      Delete
  5. cantik bunga tangan, fresh flower pula tu ^^

    ReplyDelete
  6. Cantik plak guna fresh flower gini. Hehe

    ReplyDelete
  7. ala, tanteknya! suka sesgt..nmpk fresh! mesti wangi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dik
      wangi juga sbb ada bunga ros hihihi

      Delete
  8. bunga betul ye? wah...

    Jemput ke blog saya.

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  9. cantiknya bunga...nak buat macam ni jugak la nanti ..hehe

    jemput singgah Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa buat taw nanti pastu review kat blog,bole cik kumbang usha2 pula hehe :)

      Delete
  10. cantikkk sgt..kite plak rs mcm nak kahwin lg skali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :)
      hehe tula cik kumbang tgk kawan2 yg tgh prepare utk wedding,
      tiba2 kita pula tb2 mcm nak kawen lagi...haaa sudah hahaha~

      Delete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View