Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Blog Berwajah Baru - Tema Rustic?


Blog Berwajah Baru
Assalamualaikum semua bloggers & silent readers *say hi ckit*

Setelah berzaman blog aku bertemakan warna gelap sampai ada blogger yang tegur hey warna hitam tak sesuai la untuk blogger gegurl.ok foine !! (x__x)

Bila dah lama tak bermain dengan photoshop & dah lama tak ambil order untuk custom blog design,idea tu memang super duper lembap la nak dapat aduhai (-__-')
Sebelum come out with this design ada la 2 3 design yang aku buat,tapi macam still aku tengok macam tak puas hati.You know what I meant? *paham-paham sendiri la ye hahaha*

Asalnya aku berkenannn sangat dengan tema pelamin rustic yang tengah femes amous sekarang tu.Tapi hajat tak kesampaian atas sebab-sebab tertentu (-__-')

Last-last blog aku la jadi mangsa,aku rustic'kan mereka (^__^) mihmihmih

Transformation dari tema warna gelap ke warna putih,baru la rasa macam suci je kan.

Dulu aku suka konsep warna hitam untuk blog sebab bila buka blog yang warna gelap ni,rasa macam sejuk je, macam redup je nak baca blog tu sebab gelap kan,gambar pun macam best je nak usha-usha.
Tapi bila umur makin tua ni rasa macam warna putih lagi best sebab nampak macam matang,suci & baru la ada rupa 'blog'.Okay macam urdu pulak apa aku tulis ni.Abaikan je ye kah3~

Ntah macam tak minat dah dengan tema warna hitam.
Macam weyh sakitnya mata aku baca blog sendiri,hahaha

Tapi sebelum aku tukar hari tu,rasa macam betul ke aku nak tukar ni.Betul ke aku nak tukar dari hitam ke putih.Sayangnya nak tukar.

Design dah siap takkan takmo tukar kann,penat jela buat design baru.
Lagipun aku sendiri dah bosan tengok blog warna hitam ni.
Even tak ramai yang guna tema warna gelap untuk blog tapi smart apa warna hitam hahaha
Dalam dilema tapi last-last tukar juga & now dah boleh terima kenyataan blogku sudah berwarna suci hahaha~

Apa aku merepek panjang lebar ni

Belog Cik Kumbang 2013Belog Cik Kumbang 2014

So apa pendapat korang ?
Design yang lama atau yang baru lagi cantik ?
Which one is better ?
15 comments View Post

Wordless Wednesday

The Vampire Diaries Season 6

Can't wait ~
Leave a comment View Post

Giveaway 2014 Mialiana.com



Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....
12 comments View Post

Mini GA September Cash RM300 by Emas Putih

As-Salam

[Kalau nak join sila tekan banner di atas]

Mini GA September Cash RM300 ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas Putih ,  Anagurls , Aimisyafiqah , Julia , Dyba , Tarmizi Mizi , Angah Judin , Amir Zahari , Nisa Ahmad , Halim Brothers 
19 comments View Post

Wordless Wednesday


Leave a comment View Post