Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Wordless Wednesday


2 comments View Post

What Happen ? Rasa macam setahun tak update blog

Belog Cik Kumbang

Assalamualaikum semua

Lama gilos gue tak hapdet blog gue yang gelap gulita ni haha
Dia duk buat cakap indon la pulak kan,dah la berkurun blog tak berhapdet 
even sebulan tak update blog rasa macam setahun la pula hiperbola sangat

Belog Cik Kumbang
ok ok iolsss dah update ni haha

InsyaAllah lepas ni akan jadi rajin untuk update blog kesayangan ni
*azam baru setiap blogger*
kan ?? *tangan ke bahu mata ke atas*

Ada beberapa sebab kenapa cik kumbang jarang update ni
tapi nanti kalau cik kumbang rajin cik kumbang story-story kat sini ye hahaha

Terima kasih kepada yang sudi order design,even cik kumbang macam tengelam timbul di alam maya ni,tapi masih bergiat aktif di laman facebook (personal)*ecewah*

Yang order tapi belum dapat, diharap bersabar menunggu giliran ye,anda semua memang memahami.Terima Kasih (T_T)

Last but not least, Cik Kumbang akan tukar tema color blog ni,sebab ada yang komen kaler hitam tak sesuai untuk blogger wanita tssskkk~
Tak gagah la iollss pasni,hitam itu menawan apa kannn :D
Kadang-kadang ada juga yang konpius tanya,cik kumbang ni laki-laki ke pompuan ea?
haaaa...gitu.....so setelah sebulan berfikir *konon alasan dia xupdate blog duk fikir pasal tema blog*, cik kumbang dah decide untuk torai guna tema kaler lain pula...tapi kaler merah tetap dihati ahaks~ 

Cik Kumbang nak jual design blog kesayangan cik kumbang ni walaupun rasa macam berat hati je nak tukar tssskkk.
Kepada blogger2 yang berminat boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

Till then XOXO :D
7 comments View Post