Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Blog Berwajah Baru - Tema Rustic?


Blog Berwajah Baru
Assalamualaikum semua bloggers & silent readers *say hi ckit*

Setelah berzaman blog aku bertemakan warna gelap sampai ada blogger yang tegur hey warna hitam tak sesuai la untuk blogger gegurl.ok foine !! (x__x)

Bila dah lama tak bermain dengan photoshop & dah lama tak ambil order untuk custom blog design,idea tu memang super duper lembap la nak dapat aduhai (-__-')
Sebelum come out with this design ada la 2 3 design yang aku buat,tapi macam still aku tengok macam tak puas hati.You know what I meant? *paham-paham sendiri la ye hahaha*

Asalnya aku berkenannn sangat dengan tema pelamin rustic yang tengah femes amous sekarang tu.Tapi hajat tak kesampaian atas sebab-sebab tertentu (-__-')

Last-last blog aku la jadi mangsa,aku rustic'kan mereka (^__^) mihmihmih

Transformation dari tema warna gelap ke warna putih,baru la rasa macam suci je kan.

Dulu aku suka konsep warna hitam untuk blog sebab bila buka blog yang warna gelap ni,rasa macam sejuk je, macam redup je nak baca blog tu sebab gelap kan,gambar pun macam best je nak usha-usha.
Tapi bila umur makin tua ni rasa macam warna putih lagi best sebab nampak macam matang,suci & baru la ada rupa 'blog'.Okay macam urdu pulak apa aku tulis ni.Abaikan je ye kah3~

Ntah macam tak minat dah dengan tema warna hitam.
Macam weyh sakitnya mata aku baca blog sendiri,hahaha

Tapi sebelum aku tukar hari tu,rasa macam betul ke aku nak tukar ni.Betul ke aku nak tukar dari hitam ke putih.Sayangnya nak tukar.

Design dah siap takkan takmo tukar kann,penat jela buat design baru.
Lagipun aku sendiri dah bosan tengok blog warna hitam ni.
Even tak ramai yang guna tema warna gelap untuk blog tapi smart apa warna hitam hahaha
Dalam dilema tapi last-last tukar juga & now dah boleh terima kenyataan blogku sudah berwarna suci hahaha~

Apa aku merepek panjang lebar ni

Belog Cik Kumbang 2013Belog Cik Kumbang 2014

So apa pendapat korang ?
Design yang lama atau yang baru lagi cantik ?
Which one is better ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. Replies
    1. sama la kite dop gile tema rustic jugak niiii

      Delete
    2. Kak Izwa,teingat kat mei mei upin ipin hehe (^__^)

      Delete
    3. Nini: kannnn...lawa kan ..old skul gitu hehe

      Delete
  2. Replies
    1. dilema wanita...hehe
      tq ahkak gojes (^__^)

      Delete
  3. Mieya lebih prefer yang terbaru ni. Nampak santai dan kemas. Selain menampakkan kematangan di situ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heeee cik kumbang dah matang (x__x)
      tq mieya :)

      Delete
  4. Hai dear..salam perkenalan. nama sy nuha. first time datang sini. sangat suka both design lama and baru!! gelap pon lawa sangat! rasa nak pm awak la mintak quotation design blog :)

    btw jemput singgah blog nuha ya. nuha ade share pasal aiskrim.

    www.nuhahayati.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. dr segi design better yg lama ckt sebb nmpk xserabut n gna lyout yg nmpk simple selesa bila dbaca..tp tu hnya pndagn dr yaya la.apa pn belog cik kumbng sngt awesome!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aduhai...dilema datang balik ni
      agak crowded kot header baru ni
      Xpe pasni kita kasi tukar pula yang baru hahaha (x_x)

      TQ yaya sudi komen & bg pendapat (^_^)

      Delete
  6. timm dr dulu mmg adore yg lama..xtau npa..nmpak classy n seriusly mmg sejuk mata memndang..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...npa ramai suka yang lama ni haha
      cik kumbang pula yang rasa bosan sebab dah lama guna design tu,mood nak blog pun jadi suram...eh~ (x_x)

      putih ni nampak matang ckit kot timm,almaklum lah ck pun makin tua dah ni haaa hahaha :p
      btw TQ timm (^_^)

      Delete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View