Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Syawal ke enam belas

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum semua

Tenggelam timbul dah cik kumbang sekarang ni

Oh sebelum tu Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua yang mengenali Cik Kumbang
Maaf Zahir Batin andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita.

To all my customer Cik Kumbang minta ampun dan maaf kalau ada buat salah silap atau ada yang tak kena ke sepanjang urusan urusniaga bersama anda.Kalau ada terkurang terlebih cik kumbang halalkan je, hope korang pun macam tu juga.

Dan kalau ada yang cik kumbang terlupa please remind me,sebab sekarang ni Cik Kumbang busy sikit.Macam ni la keadaan cik kumbang sekarang.'Projek Manager' kononnya.Nanti korang akan tahu juga why cik kumbang jadi camni.


cik kumbang

Serabut gilos kalah PM hahaha

Ramai yang PM di facebook pages berkaitan servis design blog.Buat masa sekarang Cik Kumbang tutup order ye.Sorry sangat-sangat. T_T

p/s: Asyik tertangguh je nak tukar design blog baru,aduhai ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. amboi dik....dah nak jadi manager ni blog pun terabai..

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View