Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Nak Blog Design Percuma?

Blog Design Percuma

Assalamualaikum semua

Sape kat sini yang tengah plan nak tukar design blog ?
Ataupun serabut dengan Bloglist yang terlampau banyak sampai x proper nak blogwalking ?

Haaa solutionnya mudah je, Jommmm join Giveaway Birthday yang dianjurkan oleh Syira Lokman  .

Kenapa kena join?
Sebab hadiah-hadiah dari GA ni semua ohsem-ohsem woooo
Dan Cik Kumbang juga merupakan salah sorang sponsor untuk GA beliau wink!

Template Design Bloglist

Giveaway Birthday Syira Lokman
Jom ramai-ramai memeriahkan lagi GA anjuran Syira Lokman
Klik pada banner atau [SINI]

GA akan tamat pada 28 Mei 2014 jam 11:59 malam
Cepat [KLIK SINI]

p/s: Pemenang hadiah dari Cik Kumbang,if tak follow syarat-syarat,otomatik hadiah milik orang lain,peace :D
Jaga-jaga ada yang memerhati *gaya kiah propa galaksi*

Oh haa hari tu ada blogwalking,pastu jumpa blog-blog yang jadikan freebies cik kumbang as blog background diorang,terima kasih.Terharu iollss~


Kepada yang dah join meh tinggalkan link entry giveaway kat bahagian komen.
Boleh Cik Kumbang terjah ;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. wuwu,lama tk buka blog sndri,akk pun da bt entri baru hehe,

    ReplyDelete
  2. Dah join :D
    http://impossibletothinknow.blogspot.com/2014/04/giveaway-birthday-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View