Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Wordless Wednesday


Nota kaki: Pepero ? Toblerone ? XD
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. ahahaha..memang betul pon..
    teringat ex-roomate husna.. kalau dya nk blik lgkawi je msti pesan..

    ReplyDelete
  2. hahahaa..lepas ni nak minta benda lain la dari atas nie :)

    ReplyDelete
  3. @Farah Waheda Wahid itu lah.. kebiasaan bila balik langkawi kompom ada pesanan especially coklat hahaha ~

    ReplyDelete
  4. @husna zahidi haaa...kannnn...sapa2 yang ada kawan dari langkawi sure punya lah order cekelat huehuehue~

    ReplyDelete
  5. @:: idzwa :: tak tergoda dengan coklat ke kakak comey ? :p

    okay option lain... kain batik? perfume? hahaha :D

    ReplyDelete
  6. haha. biase sangat kene mcm ni :P

    ReplyDelete
  7. comelnyaaa! hehe. dah trend soalan asal mana skrg ni =D setiap tempat ada identiti masing-ii =D

    ReplyDelete
  8. Salam cik Kumbang... nice blog cutee hehhe..sudi2lah singgah kat blog akak k..hehe.

    ReplyDelete
  9. lol .. yang jawab duduk langkawi muka mcm nak tak nak je jawab.haha
    Muka malas nk layan cam tu kut..

    ReplyDelete
  10. hahaha.. okay, ini sangat betul, betul betul betul!!

    ReplyDelete
  11. @Nur Haziqah Mohd Rosli tula..kalakar je bila baca dari setiap negeri...kreatif sp yang buat tu :)

    ReplyDelete
  12. @kasutmerah mama Wsalam mama :) orait nanti cik kumbang terbang ke sana..TQ singgah & drop komen kat blog ck :)

    ReplyDelete
  13. pantang dengar ye..kalau cakap lahir kat langkawi tapi dok KL..mesti kecewa dorang kecewa..heheh

    ReplyDelete
  14. have a good day;)

    CN follow sini 2129 dari http://www.cekgunorazimah.com/2014/04/giveaway-birthday-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  15. macam2 ragam kaaan..hihi..btw kita follow cik kumbang :)

    ReplyDelete
  16. ahahaha...done follow sponsor giveaway Birthday Syira Lokmaan :)

    follow me back ya :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View