Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Ais Pop



Ais pop @ ais pong
Dulu seposen je 1,sekarang xtaw la :D

CK:"Masa kecik-kecik dulu selalu beli kat kedai sedara tepi umah tok,beli yang sejuk tu pastu patahkan 2,kongsi dengan adik :)"

P/s: Like & Share kalau korang pernah makan :D
10 comments View Post

Biskut Kaler-Kaler ?


Antara makanan femes zaman kanak-kanak :)
Ada yang panggil biskut butang,korang panggil biskut apa?

#Kalau sekarang selalu jumpa biskut ni time kenduri kahwin :D

CK:"Selalu makan yang kaler-kaler dulu pastu baru makan biskut dia hihi"

 P/s: Like & Share kalau korang pernah makan :D
5 comments View Post

Saya nak header doodle part 1

Klik Banner Untuk JOIN :)

Bahan-bahan
1. follow blog aku (di sidebar) DONE !!
2. like FB page (di sidebar) DONE !!
3. buat entry "saya nak header doodle part 1" DONE !!
4. copy dan paste banner di atas serta backlink kan ke blog aku DONE !!
5.tinggalkan link entry korang di ruangan komen entry ini DONE !!
6. berlangsung selama 2 hari 
7.Done

Habuannya:
header seperti banner diatas
semua yang join akan automatik akan dimasukkan ke dalam blog bloglist aku selama-lamanya http://dyshasahhirbloglist.blogspot.com

undi secara random


12 comments View Post

Wordless Wednesday


2 comments View Post

My Blog Giveaway


klik banner kalau nak JOIN

Tag: Semua follower Belog Cik Kumbang :)

List Hadiah 

First place : RM 100 *bank in
Second place : RM 50 * bank in
Third place : RM 30 *bank in / top up,terserah kepada yg mng
Fourth place : RM 20 *top up
Fifth place : RM 10 *top up

2 comments View Post

The Most Delicious Cake In Johor


Thanks akak sebab buatkan kek yang sangat sedap ni ! :)


Sesiapa yang berada di Johor boleh la tempah kek yang cantik dan TERSANGAT sedap nie dengan kak eta,confirm nak order lagi !!!


Facebook: Zul Eta
Facebook Page: Zafiela Enterprise (Zul Eta) cake n chocolate
14 comments View Post

Wordless Wednesday


2 comments View Post