Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Welcome December 2013 :)

Assalamualaikum & Hi


Wah-wah lama gilos aku tak update blog.
Bulan doblas (12) pun dah masuk hari yang ke sepuluh....hoho
Dannn bulan doblas ni la banyak dapat undangan kenduri kawen dari kawan-kawan sekolah,matrik & uni dulu....empunya badan bila lagi ? haha

Alhamdulillah rezeki menang Giveaway Butik Comel Collection hari tu :) syukur2
Hadiah pun dah sampai,so next entri cik kumbang update pasal hadiah GA tu ye.

Terima kasih blogger-blogger yang tinggalkan komen di entri Segmen - Saya Mahu Ditegur . Ramai yang cakap kaler hitam tak sesuai untuk blogger perempuan. Ye ke ?
Dah 2-3 tahun cik kumbang guna tema kaler hitam kat blog ni taw.

So sempena tahun baru ni,kita tukar imej pula ye.
No more kaler hitam sikit-sikit aci la kan
Design baru masih lagi in progress...
Macam sayang pun ada juga nak tukar...tssskkk

XOXO cik kiut :p
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments:

  1. Tapi background akak cantik. ada yang warna pink tak ? Hehehe tetibe XD Wuu tak lama lagi la kak kumbang kawen. sorang2 dah kawin blogger2 ^_^ Wehee

    ReplyDelete
  2. salam disember buat sepupu kumbang... Cik Bubbly datang melawat sini...

    ReplyDelete
  3. awokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,kita lupa nak pm balik tuari !!!! huwarrrr...nanti onie pm keh :D

    ReplyDelete
  4. @Nur Hamizahhee maceh dik :) kalau adik nak akak boleh buatkan wink ;)

    ReplyDelete
  5. @Farah Waheda Wahid Salam disember to u too sepupu kumbang hehe maceh datang melawat...nnt sy terbang ke rumah sis pula ye :D

    ReplyDelete
  6. @Mek Onieye awopppppp hehe it's ok dear :) orait,bereh2 ;)

    ReplyDelete
  7. @Cik Kumbang Wahh kalau kak kumbang sudi. Hehehe terima kasih banget banget ^_^ *buat muka comel

    ReplyDelete
  8. semoga disember ni disember yang indah :)

    ReplyDelete
  9. kenduri kawin memang banyak bulan dec ni kan..tak terkejar nak pergi..pergi mana termampu je.ape pun tahniah menang GA..ehem..okay,next year tukar tema warna ape lak CK?

    ReplyDelete
  10. HAI CK! lama tak dgr khabar CK... :)

    ReplyDelete
  11. betul la..ramai kawin bulan 12..jelly la..hehe :P hitam itu menawan what...kan?:D

    ReplyDelete
  12. hehe..ske je wlaupun itam..elegan tuh..

    ReplyDelete
  13. suka yg nama title blog kat atas tu.. ada kumbang lagik.

    ReplyDelete
  14. apa pon awak design tetap cool dear

    ReplyDelete
  15. tertunggu-tunggu untuk januari pulak :p

    ReplyDelete
  16. akak pun tenggelam timbul ni :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View