Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

WW: Apa yang KULIT kita makan setiap hari?


What’s Your Skin Eating? infographic by Column Five Media.

P/s: Gunalah produk yang berasaskan bahan semulajadi,Saya sudah,anda bila lagi? :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. skrg ni byak produk utk kulit, mcm2 bhan kimia ada kt dalam kan..hm ni pntg utk kaum hawa..utk adam pn sama yg mn guna produk kulit tu..rsanya..cdgan terbaik jmpe pkar la..dptkn nsihat..xpn amalkn ptua org2 tua =) jgn smpai dapat cancer sudah..sy bg makan kt kulit, hnya sabun jelh..nice sharing..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya chemical..dah tiba masa beralih ke bahan semulajadi..

    ReplyDelete
  3. yes!
    women skin mmg ari2 mkn byk chemical kena carik alternatif utk tukakan semua chemical tu ..huhu

    ReplyDelete
  4. @S.K.Abetul tu,trima kasih sudi singgah & komen di blog ni :)

    ReplyDelete
  5. @MG schmidtbetul tu :) khidmat en gugel diperlukan dlm proses pencarian tersebut hehe

    ReplyDelete
  6. khidmat gugel.kita dapat yogurt perisa asli buat masker bg kulit muka jgn kusam .

    try la :)

    ReplyDelete
  7. @MG schmidthihi setiap bulan wajib buat masker yougurt...dah 5 bulan amalkan...thanks for sharing dear :)

    putih telur pun bagus jga buat masker,bagi kulit tegang gitu...hue3~

    ReplyDelete
  8. ye la..barang penjagaan diri sy sume ada chemical. mana guna yg natural pun. wuuu..

    ReplyDelete
  9. rajinkan guna yang alami ... bimbangkan supplement yg mungkin ada effect buruk ...

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View