Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Elok x Clinelle?

Assalamualaikum & Hi

Pejam celik pejam celik dah 12 Syawal pun hari ni kan.Macam mana sambutan hari raya korang tahun ni? Meriah tak? Pada geng2 gegurl kompem baju raya korang meletopss kan tahun ni,almaklumlah boleh ber'online shopping baju raya hohoho
Jangan ada kes yang baju raya sama sudah laa kang nanti jadi boria pula hehe

Entri aku berkaitan produk clinelle mendapat sambutan hangat pada minggu lepas.[1122 views]
Sila usha gambar di bawah wink!

Maap ye cik Nisa hihi
- "elok x clinelle"
- "pencuci muka clinelle"
- "kelebihan clinelle"
- "cara pakai nano c bright clinelle"
- "produk clinelle untuk jerawat"

[ENTRI] Me,Maria Elena & Clinelle
Last but not least


buat semua Blogger yang mengenali diri ini.. Jika ada terkasar bahasa, terguris hati, tercakap, terlebih, terkurang dan sewaktu dengannya, ampun dan maaf dipinta di atas segala kesalahan samada secara sengaja atau tidak.
Semoga syawal kali ini lebih bermakna buat korang dan yang tersayang.insyaAllah :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments:

  1. wah blog sepupu kumbang dah ada spotlight la kat atas...nak jugak...

    ReplyDelete
  2. sis xdapat nak ikut aturan kalau bnyak sgt nak guna hehehe.. kalau oleh nak satu produk yg boleh cuci, pelembab, toner, krim.. senang

    ReplyDelete
  3. Mst mhl kn,lau mhl berkualiti tkpe jgk

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View