Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Design baru untuk Blog Badge BCK

Assalamualaikum & Hi

Kejap-kejap update pastu hilang,macam chipsmore.Dalam tengah busy pun sempat lagi cik kumbang buat badge baru untuk BelogCikKumbang.Comel x kak ton??  Dah bosan tengok yang lama tu sebab xde gerak2 haha konon la kan sebenarnya budak ni xde idea nak design,dalam duk cari idea tu juga la dia dapat idea nak design blog button pulak kannnn, sabor aje la ye dengan budak nie.

Jom exchange blog button korang dengan BelogCikKumbang :) Kalau korang nak exchange tinggalkan komen under entry ni eh :)


Sejak cik kumbang buat blog khas untuk bloglist ni tetibe jadi rajin nak blogwalking. Tapi sekarang ni blogwalking baca entri jela, tak sempat komen-komen pun sebab busy ckit huhu.Tapi hari-hari mesti buka Bloglist nie sebab nak tengok update terkini para blogger. :)
Sape yang join Segmen: Bloglist 2013 Belog Cik Kumbang hari tu automatik masuk dalam Bloglist Cik Kumbang.


Senang nak tengok sape yang baru update :)


Berita baik untuk blogger yang nak order layout untuk BLOGLIST, Cik Kumbang lanjutkan lagi promosi sehingga akhir bulan Jun :)


-Ada 4 design header yang boleh dipilih
-Bayaran melalui CIMB,Maybank.Celcom Topup
-Berminat? Boleh PM di http://on.fb.me/WAVaoV OR cikkumbang12@gmail.com






XOXO Selamat ber'blogwalking :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments:

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View