Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Pencarian Bloglist Mei By DJH




[COPY & PASTE SEGMEN]
Assalamualaikum...

Kenapa??Segmen ni bertujuan untuk update bloglist angah..Cer korang tgok..yg tinggal hanyalah BLOGLIST KEKAL...kalau dulu angah dah buat..untuk bulan MAC&APRIL..so kali ni angah nak buat untuk bulan MEI sahaja..


Syarat :

  • Copy Coding Entri bawah ni.Pastekan di entri anda.Publish,hantar link entry korang ke entri ni SAHAJA. 
  • Letakkan tajuk entri "Pencarian Bloglist Mei By DJH"

  • Itu je!!!!

 Senangkan?Macam mana angah pilih pemenang??Angah akan pilih semua yg join..tak kira berapa ramai..pastu..20 blogger terawal akan dapat hadiah istimewa...:D so korang nak join??
Inspirasi oleh MIA
Jom sama2 support rakan2 bloggers..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. cantik header..bru tukar ye kak..=D

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini..

    http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-mei-by-djh.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah!! Anda adalah PEMENANG untuk SEGMEN BLOGLIST MEI by DJH!!
    sila ke entry ni : http://diarijejakahangat1.blogspot.com/2013/05/pemenang-bloglist-mei-by-djh.html

    Sekali lagi TAHNIAH!!!

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View