Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Hello Kitty Birthday Theme Design


Assalamualaikum & Hi

Bulan Februari yang lepas dapat email dari ex-bos
"Fatin,kawan i nak u designkan decoration untuk birthday party anak dia"
"orait bos"

After 'chit-chat' dengan kak syikin(kawan bos) maka terhasillah design yang bertemakan polka dot black&white,hot pink & hello kitty.


Gambar-gambar kat bawah ni diambil dari facebook kak syikin.Pandai betul kak syikin decorate untuk birthday party anak dia kan.Comel sangat >_<





Bila terpandangkan Hello Kitty tu automatik terus teringat kat Blogger cantik Nurul Ain Abdul Salam.Kekeke
Nak tahu kenapa? Meh tengok gambar kat bawah nie,beliau memang peminat setia Hello Kitty taw,kagum jap @_@

Hello Kitty in the club hehe,Irdina pun kena pakai baju Hello Kitty juga :p
Irdina kata "sabor aje la dengan ummi dia" hihi
jangan marah ye kak ain :p
Kasut Hello Kitty Irdina

Mesti bersemangat nak minum air setiap hari kan ? :p

Tengok la tu cermin mekap beliau pun Hello Kitty uollsss~
XOXO Happy Weekend uollss~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View