Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Edit HTML ada masalah ke?


Korang jadi macam ni tak bila klik Edit HTML?
Sedey keja-keja men'design blog tergendala sob3~ 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. template yana jdi mcm tue jgk,,diorang dh tukar bru. .

    ReplyDelete
  2. ok je tadi.. mungkin sbb line internet kot, dia tak dapat nak loading sampai habis..

    ReplyDelete
  3. belum tengok lagi.. org cakap blogger update

    ReplyDelete
  4. upgrade yg sgt melecehkan..bknnya menyenang kan..

    still ok jer, cuba yg x best, dia preview dkt situ jgk..

    ReplyDelete
  5. ingatkan saya seorang je camni..

    ReplyDelete
  6. @heirizalieyana xbest la yg baru ni,sbb mcm slow je nak save :(

    ReplyDelete
  7. @cik Dilyup setuju sgt2 dgn cik dil
    pastu mcm lambat je, nak save pun kena tggu lama2...

    ReplyDelete
  8. @miss_joJi cik kumbang just bole Edit Html kat firefox je,google chrome xbole huhu

    miss joji pula mcm mn?

    ReplyDelete
  9. @Iha Zalizacik kumbang just bole Edit Html kat firefox je,google chrome xbole huhu

    ReplyDelete
  10. mula2 serabut tgk.mane nk cri coding utk edit.sekali esoknye lps da dpt ketenangan baru buka n cri cmne crenye..akhirny dpt gk.rumit :-)

    ReplyDelete
  11. @Kay Lyacik kumbang pula edit HTML just bole buka dlm firefox,pastu nak preview pula buka kat google chrome sbb loading cepat, gigih x cik kumbang ? kui3~

    ReplyDelete
  12. saya pun jadi mcm ni juga...takut saya mula2 tu...leceh sungguh...

    ReplyDelete
  13. hai cik kumbang..nk tumpang tanya kalau nk buat design blog brapa kosnya ye...ataupun blh emel ke jemarisuri@yahoo.com ..sbb js nk tempah utk design blog js...kasi cun melecun gitu...hehe

    ReplyDelete
  14. @JemarisuriHye Jemarisuri,nnt cik kumbang PM kat email ea :)

    ReplyDelete
  15. Design baru sush jg la tp bru persan sb dsign bru tkd tick kt expand widgets

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View