Email: cikkumbang12@gmail.com
Current updates:

If ada apa-apa pertanyaan boleh terus wechat cik kumbang yaa wechat ID: cikkumbang
Loading...

Leylilala Sale Sale !

Assalamualaikum…

Seronok betul duk shopping-shopping di alam maya nih,tetibe tak sedar duit dalam bank da kosong, haha
Asyik sangat duk klik-klik,almaklumlah sekarang ni semua di hujung jari je,lagipun sekarang banyak sangat online shop di Facebook,tinggal nak usha-usha mana yang best,pastu klik LIKE untuk beli di masa duit bertimbun dalam bank kekeke :D
Haaa pastu nak beli apa semua boleh,korang cuma taip & search je,berderet-deret la list online shop yang akan keluar nanti,expecially kat Facebook.

Pssstttt hari ni aku nak share satu online shop yang best untuk korang shopping-shopping, iaitu Leylilala Shop.Wah tengok namanya pun macam happening kan :D
Leylilala Shop menyediakan pelbagai design shawl tribal dan juga tudung-tudung corak paisley yang unik.Tak percaya? Klik SINI.
Shawl Tribal ni adalah dari material cotton yang seakan-akan material kain bawal,mudah dibentuk.Sangat sesuai dipakai dengan keadaan cuaca di Malaysia ni.

TRIBAL SHAWL - RM25 *including postage [KLIK]

Pelbagai warna dengan corak yang amat cantik dan menarik.

Tudung Bawal TRIBAL Aidijuma Inspired - RM18 *including postage 
Ada banyak lagi pilihan color yang menarik.[KLIK]

Delila 1 (Tudung 4 segi)

BATCH LILYANA

PROMOTION !!!

RM15 *including postage [KLIK]

Susah nak dapat harga murah macam online shop yang lain taw,hanya di Leylilala Shop je korang leh dapat dengan harga murah gitu.

Haaa sekarang popular kan style peplum-peplum ni? Korang wajib taw ada sehelai peplum dalam almari korang :)

Kurung Peplum [KLIK]
Terdapat pelbagai saiz dan warna yang sangat menarik.

PROMOTION LAGI !!!

BLOUSE PEPLUM - RM39 *including postage [KLIK]

Korang bole tengok sendiri shawl-shawl yang menarik di Leylilala Shop dan harganya pun berpatutan dan mengikut perkembangan fesyen semasa.
Apa lagi, jom lah ramai-ramai cuci mata kat online shop ni. 

FACEBOOK PAGELeylilala Shop



XOXO HAPPY SHOPPING !

6 comments:

Thanks a bunch for stopping by. Please stay awhile and leave me a comment!

Please LIKE me on Facebook so you don't miss a post, giveaways and announcements.