Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

The Most Delicious Cake In Johor


Thanks akak sebab buatkan kek yang sangat sedap ni ! :)


Sesiapa yang berada di Johor boleh la tempah kek yang cantik dan TERSANGAT sedap nie dengan kak eta,confirm nak order lagi !!!


Facebook: Zul Eta
Facebook Page: Zafiela Enterprise (Zul Eta) cake n chocolate
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. gile sedap mcm kat secret resepi x? mcm da x mint nk mkn sr. sbb x sdp. bgus jg klo ada d jb. sbb x tau kdi kek mn sedp nk bli kek

    ReplyDelete
  2. @cik chinta:
    sedappp :) aah sekali-sekala try kek lain, bosan jga kalau asyik mkn sc ni kan :)

    @Budak Kampung:
    memang sedap :)

    @Etuza Ezawarna:
    TQ :)

    @umi alya:
    terliur sy tgk kek2 yg lain tu kak :)

    @Dunia Wilma:
    yup,sedap sgt :)

    @waiman takwa:
    Tangkak,Johor :)

    ReplyDelete
  3. Hi, monink..

    Minat nk beli blouse/peplum..
    promotion RM30 include postage..

    http://ohamgi.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View