Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

Biskut Kaler-Kaler ?


Antara makanan femes zaman kanak-kanak :)
Ada yang panggil biskut butang,korang panggil biskut apa?

#Kalau sekarang selalu jumpa biskut ni time kenduri kahwin :D

CK:"Selalu makan yang kaler-kaler dulu pastu baru makan biskut dia hihi"

 P/s: Like & Share kalau korang pernah makan :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. nak bagitau kat umah ni ada lagi biskut 2 tapi tgll tapak je..aising dah hilang heheh

    ReplyDelete
  2. @Selipar Putih:
    hohoho awk makan ea aising tu :p

    #bestnya kalau dpt kudap2 time hujan2 camni,tetibe lapar nak makan biskut ni haish :D

    @kak izwa:
    meh ckit :D

    ReplyDelete
  3. betul2 ms kecil suka biskut ni.makan aising je,then atok marah sbb tggl biskut dah togel tanpa aising ngehh ^^

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View