Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

HEADER PUJAAN

Header cik kumbang ada kembar
jangan jeles ye uolss muehehe~


http://faqihahhusni.blogspot.com

http://my-mushie-world.blogspot.com/
12 comments View Post

SELAMAT HARI GURU



p/s:
picture from pak cik google
2 comments View Post

Contest Blog Comel + Oh-Seem
by Norsyuhada Binti Johan

[Comel banner dia, i loike ^__^]
 klik [SINI] kalau nak JOIN ^__^


Rakan blogger CK,Nurul comel tag CK join contest nie
Maceh Nurul :) and gud luck !!
To all blogger jom meriahkan contest yang dianjurkan oleh  syuhada nie
Banyak hadiah menarik menanti pemenang wink3~


Last but not least syarat contest nie swuh tag 3 orang blogger
and blogger bertuah tersebut adalah:


1.Kak Izwa
2.Berry Biru
3.An Ordinary Man

Tarikh Tutup :
16 June 2012 tepat jam 12 tengah malam

P/s: 3 orang blogger yang di-tag tu actually adalah top 3 Traffic Sources Blog CK untuk hari nie hehe ~ :p
6 comments View Post

Final The Vampire Diaries
- Teruja nak tunggu season 4

At last habis juga Season 3 TVD, pasni weekend je mesti bosan xtaw nak tengok cita apa tssskkk~
Tak sabar nak tunggu Season 4 huhu~

Sweet Couple

P/s:
Tengah pulun mendownload final The Secret Circle pula dengan kelajuan internet yang sangat-sangat la menguji kesobaran... *sigh*
9 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK ILA

Tema Pink Silver [LIVE VIEW]
6 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI ES

Tema Hitam Kuning
6 comments View Post

HILANG DAN MUNCUL

Assalamualaikum....

GEMS - Graduate Employability Management Scheme 

*tetiba rasa xreti nak menulis haha*Lama den xupdate blog nie.Actually aku menghilangkan diri ke cherating,Pahang selama 2 bulan.Aku join GEMS program.BEST ooo join program nie.Banyak yang korang boleh blajar dari orang yang berpengalaman, plus korang boleh asah korang punya interpersonal skills kat sni.Ada macam-macam aktiviti and memang pack la setiap hari.Agak penat tapi enjoy ^__^.Main bola jaring,buat istana pasir,choral speaking,drama,nasyid and macam-macam lagi aku join hahaha...macam xpercaya je...Serius enjoy je g sana dan yang paling penting banyak ilmu berharga yang aku dapat dari program GEMS nie.So aku suggest kepada para graduan yang belum dapat kerja lagi join la program nie..BEST bangat !!!

Pssssttt:Before aku join program nie aku siap search ag kat google blogger-blogger yang pernah join,suma cakap best.Kalau korang berminat try la search kat google sebab diorang lagiiiii banyak cerita pasal aktiviti kat GEMS tu.Aku xpandai sangat nak bercerita-cerita nie.Memang failed abihla haha~

DESIGN 2 BULAN LEPAS




Terlampau busy kat GEMS xsempat langsung nak update blog.Order dari customer pun banyak yang tertangguh.tssskkkk....
Tak sempat nak buka order lagi buat masa sekarang sebab tengah settlekan order yang lepas-lepas.maap ye huhu~
4 comments View Post