Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

SOALAN RAMALAN BM & BI SPM 2012

It's Saturdayyyyy
hoyeah cuti wink3~

Mesti adik-adik yang bakal menduduki SPM tengah cuak kan sekarang
hahaha *gelak jahat rasakan korang 
semalam adik aku mesej and bagi list spot question untuk paper BM & BI SPM 2012.
So alang-alang da carikan untuk adik aku, baik aku share kat sini kan.
Ok kat bawah nie adalah list spot question untuk paper BM & BI yang adik aku bagi.Kalau adik-adik nak details/huraian bagi setiap point kat bawah nie bole tinggalkan email adik-adik kat bawah entry nie nanti akak kum *nama glamer dia xle tahan tu haha emailkan kat adik-adik ye~ Nak share kat sini panjang berjela sangat dalam 20page kot huhu~ So kalau nak bagi email eh :)

Good luck kepada semua adik-adik yang bakal menduduki peperiksaan SPM hari isnin nie.Buat yang terbaik, SPM nie penting taw huhu~


ENGLISH
Section A
1.Report-Curriculum
2.Report-Bully

Section B
1.Bad condition in school
2.Important of tuition
3.Advantages of going on holiday
4.How to improve sport in malaysia
5.Love of money

NOVEL: CATCH US IF YOU CAN 
1.Theme of family love
2.Character who show courage
3.A lesson that you can learn from the novel

BAHASA MELAYU
Karangan 
1.Faedah Membaca
2.Masyarakat penyayang
3.Kem motivasi
4.Faedah Bersukan
5.Disiplin
6.Langkah menangani jenayah

NOVEL: AZFA HANANI & KEMBARA AMIRA
1.Perbandingan antara novel
2.Latar belakang masyarakat
3.Teknik Plot
4.Peristiwa menarik
5. Dua nilai murni

Sumber Gambar Dari GOOGLE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. kak,saya nak answer bagi spot2 ni :)
    This is my email zarnaelya95@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. akak nak2 boleh tak? hidayah.hakimi@gmail.com

    ReplyDelete
  3. kak,nk detail boley x?
    sabrina_azba95@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. @akak cci: maceh ^__^

    @zarnaelya , @Hidayah, @sabrina :
    akak da emailkan :)

    ReplyDelete
  5. Wahh seram ni . hope tahun depan akak boleh dapatkan macam ni jugak ehh . hihi sebab miza spm tahun depan . tp tetap rasa cuak >.<

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View