Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

BAHAYA FLORIDA DALAM UBAT GIGI






Klik gambar untuk baca dengan lebih jelas


P/s:SUMBER
1.http://radradix.blogspot.com
2.http://script.grou.ps/talks/3486223
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. alooo..takut la pulakkk.!! jom kiter pakai sugi je la..hahaaha..

    ReplyDelete
  2. aiyoo..btw,nice blog n header -)slm knl.

    ReplyDelete
  3. Hello!
    Love your blog, already follow!
    Visit mine and know the best system to make money online!
    Like most people, I was always skeptical about the ways to make money online.
    Since I’m unemployed and need money desperately, after much research I found only positive testimonials, I was convinced to register and try the $ 10 initial free! This recording took place in March 2012 and today has earned about $ 25 a day!
    It is an excellent and real system, I already have raised some money, so I leave my testimony here to invite you to meet this and experience too!
    Attend conferences, speak to me, get all your doubts, just visit my blog!
    http://artedomeubemviver.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  4. tq for the info...bahaya bnyk bnda yg kita xtau

    ReplyDelete
  5. alamak...dah la kebanyakan ubat gigi ada fluorida...takutnya....

    ReplyDelete
  6. dlu pernh dgr sal ni.. huhuhuhu.. skrg ape2pun racun :(

    ReplyDelete
  7. cantiknye blog ni, thnx 4 info, mmg nk tau sb byk psl florida ni, mcm2 zmn skrg bahaya

    ReplyDelete
  8. @siti salmyaterima kasih sis :)
    betul tu zaman skrng semuanya bahaya

    ReplyDelete

  9. Artikel yang menarik mengenai bahaya ubat gigi. Ubat gigi yang mengandungi fluorida boleh mendatangkan pelbagai kesan sampingan terutamanya kepada kanak-kanak.

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View