Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

*UPDATE*
CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI

Salam Jumaat semua
Lama aku tak update blog.Sebab apa?Sebab aku malas la as usual kan haha.Update hari nie pun sebab nak gtaw pasal contest yang aku buat tu.Disebabkan aku bakal busy dengan beberapa hal selepas nie so aku rasa aku kena tutup contest tu awal dari tarikh yang tertera.So pada sape-sape yang berminat untuk join contest tu cepat-cepat design and jangan lupa paste kan link entri korang kat [SINI] before pukul 12.00 tengah hari esok.Aku malas nak promote2 hahaha
Sekian saja entri untuk kali nie kita jumpa lagi di next entri wawawa

P/s:
Tak sabar nak buat cabutan & nak tahu Blogger mana yang bertuah wink3~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment:

  1. kunjungan gan.,.
    bagi" motivasi.,.
    Orang miskin bukanlah seseorang yang tidak mempunyai uang,
    tapi ia yang tidak memiliki sebuah mimpi.,
    di tunggu kunjungan balik.na gan.,.,

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View