Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

PEMENANG
CONTEST IMPIAN MENJADI REALITI

Blogger-blogger bertuah yang memenangi 
  CONTEST IMPIAN MENJADI REALITI adalah 

jejeng !!!!




Tahniah kepada pemenang-pemenang
Dan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi join contest yang cik kumbang anjurkan ini.Walaupun tak mendapat sambutan hangat sebab maybe agak complicated syarat-syaratnya *kot.Yes bukan senang mahu design satu-satu blog itu.Tahniah kepada yang join sebab anda sangat kreatif men'design template impian anda.InsyaALLAH satu hari nanti pasti anda akan memiliki template impian anda.Terima Kasih skali lagi korang memang awesome ^___^

LIST BLOGGER YANG AWESOME


1.:: Mrs.Eady ::
2.merahitujambu
3.hati♡
4.Arif
5.::CIK LYNN::
6.kayzie
7.Oh Hani Rrisffa
8.FaTiMah aZ-zArAh
9.Iffah Fakhira
10.Nor Aishah
11.Alieya Punya Belog
12.Marliyana Mayamin
13.Eqin
14.Putri N@ilofar
15.NadiRah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. tahniah buat mereka!!
    nad kalah!!!
    huk3

    ReplyDelete
  2. adoi..cam tak caya lak..huhu..tengkiu2..ni namanya rzeki anak la kot,nak kasi ibu kembali bersemangat...

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada yg menang..
    serious ly suka kat design blog kamu..nice.. =) hehhehe..

    apa2 pun salam perkenalan..do follow my blog ye~

    ReplyDelete
  4. Salam...nice blog.
    Singgah Sahur Jap..:)

    ReplyDelete
  5. tahniah bagi yang menang!! :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View