Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

PEMENANG
CONTEST IMPIAN MENJADI REALITI

Blogger-blogger bertuah yang memenangi 
  CONTEST IMPIAN MENJADI REALITI adalah 

jejeng !!!!




Tahniah kepada pemenang-pemenang
Dan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi join contest yang cik kumbang anjurkan ini.Walaupun tak mendapat sambutan hangat sebab maybe agak complicated syarat-syaratnya *kot.Yes bukan senang mahu design satu-satu blog itu.Tahniah kepada yang join sebab anda sangat kreatif men'design template impian anda.InsyaALLAH satu hari nanti pasti anda akan memiliki template impian anda.Terima Kasih skali lagi korang memang awesome ^___^

LIST BLOGGER YANG AWESOME


1.:: Mrs.Eady ::
2.merahitujambu
3.hati♡
4.Arif
5.::CIK LYNN::
6.kayzie
7.Oh Hani Rrisffa
8.FaTiMah aZ-zArAh
9.Iffah Fakhira
10.Nor Aishah
11.Alieya Punya Belog
12.Marliyana Mayamin
13.Eqin
14.Putri N@ilofar
15.NadiRah
14 comments View Post

*UPDATE*
CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI

Salam Jumaat semua
Lama aku tak update blog.Sebab apa?Sebab aku malas la as usual kan haha.Update hari nie pun sebab nak gtaw pasal contest yang aku buat tu.Disebabkan aku bakal busy dengan beberapa hal selepas nie so aku rasa aku kena tutup contest tu awal dari tarikh yang tertera.So pada sape-sape yang berminat untuk join contest tu cepat-cepat design and jangan lupa paste kan link entri korang kat [SINI] before pukul 12.00 tengah hari esok.Aku malas nak promote2 hahaha
Sekian saja entri untuk kali nie kita jumpa lagi di next entri wawawa

P/s:
Tak sabar nak buat cabutan & nak tahu Blogger mana yang bertuah wink3~
1 comment View Post