Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

entripertamatahunduapuluhduabelas

Rasarasakorangjulingtakmatabacaapayangakutulisni?
Nilahhabitakusekarang.Menulistanpaletakspace.Hanyaorangyanggigihjesanggupbaca.Nextweekfirstpaperweyhsob3risautakutsumaada.Soakunakmintaampundanmaafandaiakuadabuatsalahandsilapngankorang2yangbacaentrinie.Macehsebabsangatbersungguh-sungguhbacaentrinie*kalauadayangbacala*Apa?"Saya maafkan segala salah dan silap fatin a.k.a cik kumbang pada saya" maceh2 ^__^ doakancikkumbangandkawan2dapatjawabexamdengancemerlangeh TQ :)

p/s:
Tarikhcontestdiextendkanlagisebabadabloggerngahexamsekarangsodiorangmintatangguhsebabdioragnakjoinjugawink3~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments:

  1. saya pon nak minta maaf kat cik kumbang.wuwuwuwu.lepas ni bila la boleh jumpa ye.hihi

    ReplyDelete
  2. oit...piyed ke hapo neh...wahaha..sampai naik juling dan nak terkeluar bijik mato den bila baco entry ekau neh....sojumpalagidandiampunkanwahahahahaha:Pmaukasipeninglik...

    ReplyDelete
  3. terpakse gak baca dgn hp kocik ni haa...hahaahahaa...

    ReplyDelete
  4. wah asyik tangguh je..memang x menang laa sy...=/..ahaha..xde..rezeki ALLAH tentukan..lama x update cik kumbang..exam gak eh

    ReplyDelete
  5. wua..wua.. terseksa den baca entry cik kumbang ne.. apa2 pun wishyougudluckandallthebest

    ReplyDelete
  6. gigih betol cik semut baca.. good luck ye CikKumbang...

    ReplyDelete
  7. nie mesti otak ting tongnie..haha naek juling dah daku membaca=)

    ReplyDelete
  8. saya tak juling tapi bertambah rabun je hahahahahaha...takdelah gurau je..
    tau tak saya suka tiap kali msuk sini..semuanya comel2...

    ReplyDelete
  9. @ Suzen:----------------
    maaf diterima :)
    0-0 eh hik3 :p

    @NadiRah :----------------
    npa tuuuu? hihihi :p

    @ CCICute Design:----------------
    hihihi mn ada piyed pun sj je :p
    maceh2...hehe

    @ :: Mrs.Eady :: :----------------
    hihi tahniah ! ^__^

    @merahitujambu:----------------
    huhuhu sowi cik MIJ...
    ada yg request swuh extend kan...
    sbb tyme tu ramai blogger ngah exam final+busy assigment dll~
    insyaALLAH kalau ada rezeki ada punya :)
    aah exam jga...ni baru abih weeee~ :D

    @DySha.Pink◕‿◕✿:----------------
    maceh sbb bc entri 'best' ni hihi~
    tq 4 da wish ^__^

    @Semut Senyum:----------------
    hehe maceh3 :D

    @wan nurul hezrina:----------------
    biasala akak tyme exam2 nie otak byk kali ting tong kui3~

    @ zOeY zAu YaH:----------------
    hehe tq cik zoey yg comel ^__^

    ReplyDelete
  10. salam ziarah..
    dengan gigihnya cuba membaca.. berjaya! huhu..mana entrykeduatahunduapuluhduabelas?

    ReplyDelete
  11. @qamarguyz:
    Salam
    hehe tahniah !! :p
    entrykeduatahunduapuluhduabelas bakal kluar...*xthu bila* lalala :)

    ReplyDelete
  12. jimat space ke.hehehe.juling bijik mata.

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View