Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN TEMPLATE DARI KAK IZWA

Details order dari kak izwa :

1. Description : Bicara Hati Ini | Live Life With No Regret.
2. link blog : www.nurul-izwa.blogspot.com
   - colour, campur warna tapi nak yg sweet sweet
3.Template:
   - 2 column (widget letak belah kiri letak dlm kotak bujur jugak..)
     [entry post pun nak letak kotak]
    - colour, pink atau kaler yg sweet sweet....
    - bentuk : bujur




Klik gambar untuk zoom-in
http://nurul-izwa.blogspot.com/

Alhamdulillah siap juga akhirnya template untuk kak izwa yang comel dan baik ^__^
wanna say sorry and thanx sangat-sangat kat kak izwa sebab sanggup tunggu lama-lama untuk dapatkan template tu
Terima kasih juga sebab tak push2 Cik kumbang suruh siapkan cepat2 dll
Kak Izwa ni baik orangnya...kalau xcaya g terjah blog dia hihi
comel je orangnya sentiasa ceria
act, kak izwa jatuh chenta kat template yang cik kumbang design untuk shahira
and kak izwa request nak yang sweet2 macam template shahira juga
jenuh juga duk pikir nak design camne la nie hehe


#If you want the best design you need to be EXTRA patient ^__^

P/s:
Template nie da lama siap cuma post nie je lambat publish...
orang busy la katakan *tangan ke bahu mata ke atas* @_@

Nak template free design sendiri?
Jom join 2nd Contest Belog Cik Kumbang
13 comments View Post

First impression is not always true

5 comments View Post

CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI *UPDATE*

Akhirnya entry contest nie berjaya juga di publish setelah sekian lama berada dalam draft
*motif sangat duk buat ayat skema camni haha*

Syarat-syarat contest ini adalah:



1.Buat satu entry berkaitan contest nie and letak banner contest pada entry plus link kan banner tersebut pada entry ini.
[tajuk entry: "CONTEST : IMPIAN MENJADI REALITI" ]
2.Describe kan template yang macam mana korang impikan untuk blog korang and wajib lukis atas paper then snap pic lukisan tu dan tampalkan kat entry korang :)
[xlukis atas paper pun xpe, bole juga guna paint dll asalkan ada picture design template korang]
[Contoh -abaikan contengan ck yg ntah hape2 itu ye lalala-]

3.Listkan blog yang korang admire pada design blog tersebut.
4.Tag 3 blogger yang selalu komen kat blog korang hik3
5.Tinggalkan URL entry korang di comment box entry nie

Pemilihan akan dibuat melalui cabutan bertuah wink3~

Hadiah:


Tempat Pertama:
Full Template design by Cik Kumbang and template tersebut akan di design berdasarkan syarat no. 2 :)

Tempat Kedua:
Header design by Cik Kumbang and akan di design berdasarkan syarat no. 2 juga :)

Tempat Ketiga:
Blog Review

Tarikh tamat contest:
11 Februari 2012 12.00 p.m *update

P/s:
Any changes pada syarat2 contest atau pape je yang related to this contest akan di update melalui blog/blog page kat FB ^__^
30 comments View Post

11 . 11 . 11

11 . 11 . 11

cun giler tarikh hari nie
mesti ramai yang pilih tarikh nie as wedding day kan

saje je nak hapdet sebab tarikh menarik hahaha
rasa macam banyak nak merepek tapi *blur* -tu jela alasan yang selalu dia tulih-

oh no cuti mid sem da nak abih
aaaaa rasa macam nak g ke hari khamis yang lepas -harapan jela cik kumbang oi-

ok la itu saja repekan untuk kali nie
adios
gud nito :p
22 comments View Post