Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com

DAY 30# HARI KE 30.. APA YANG BERLAKU?

Tamatlah sudah CABARAN 30 HARI VERSI CIK EZY yeay!!!

Salam syawal suma
Di kesempatan ini aku ingin memohon ampun dan maaf kepada sesiapa sahaja yang mengenali diri ini sekiranya aku ada melakukan salah dan silap yang menyebabkan ada terguris perasaan or pape....
0-0 eh?

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN
&
SELAMAT MENYAMBUT HARI ULANGTAHUN KEMERDEKAAN YANG KE-54






4 comments View Post

DAY 29# SIAPA ANDA 10 TAHUN AKAN DATANG?

1.Website Designer terkenal kat Malaysia *angan2 tu penting kan* hahaha~

2.Will be a great mom to my child like Wardina



2 comments View Post

Cara nak check handphone kita original atau tidak

1.Tekan *#06# and press DIAL [green button]
2.Then akan keluar IMEI code handphone korang

contoh --> IMEI code : 154526009564585 [sample number]

3.And then korang check no ke 7th and ke 8th tu no apa

1
2
3
4
5
6
7 th
8 th
9
10
11
12
13
14
15
Phone serial no.
x
x
x
x
x
x
?
?
x
x
x
x
x
x
x

4.If macam contoh kat atas tu, no ke 7 & 8 dia adalah 00 [means it was manufactured in original factory]

5.Then tengok pula senarai kat bawah nie untuk tahu handphone korang dalam kategori mana

A.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 02 or 20 that means it was assembled in Emirates, which is very Bad quality.
B.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 08 or 80 that means it’s manufactured in Germany which is not bad
C.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 01 or 10 that means it’s manufactured in Finland which is Good
D.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 00 that means it was manufactured in original factory which is the best Mobile Quality
F.IF the Seventh & Eighth digit numbers are 13 that means it was Assembly on Azerbaijan which is very Bad quality and very dangerous for health!!!

Cik kumbang punya handphone kategori C no matter la tahan sampai 5 tahun
[riak dan takbur jap] <---teruk betul budak nie kan hahaha
Selamat mencuba :)


Credit to:
1.http://plbgaimacam.blogspot.com/
Source:
1.http://www.chillnite.com/very-interesting-check-if-your-mobile-phone-is-original-or-not/


9 comments View Post

DAY 28# HOBI ANDA

1.Ngadap laptop godeh-godeh photoshop 


2 comments View Post

DAY 27# MAKANAN DAN MINUMAN KEGEMARAN ANDA


1.Laksa yang mak buat

2.Fresh orange

Leave a comment View Post

DAY 26# 15 FAKTA TENTANG ANDA


LIMA BELAS?....awat banyak sangat nie haish3~

1.Nama sebenar Nur Fatin
2.Kadang-kadang agak blur haha
3.Suka berangan
4.Suka tengok cerita hantu *kawan aku cakap "fatin kalo tengok cita hantu memang xde perasaan"*
5.Kalo g kedai makan jarang order air sebab aku hanya akan minum 100ml sahaja
6.Penyabar
7.Suka shopping
8.Suka benda simple
9.Bila ada orang buat aku sakit hati aku diam je, sampai satu tahap 'beliau' itu dapat sumthing bad aku akan *senyum tak perlu kata apa-apa* haha [dalam hati-maybe itu balasan dia sbb buat aku sakit hati]
10.Tak pernah letak link blog kat FB sebab tak suka kawan-kawan tahu aku ada blog ...if ada sapa-sapa pernah mentionkan pasal blog nie kat FB aku, mmg aku akan post iklan Churp-Churp dengan banyaknya...motif satu je nak hide kan post pasal blog aku hahahaha~
[Kat Page Blog tu dikecualikan la hehe]
11.Malas makan
12.Kurus
13.Rendah kot
14.JARANG letak gambar sendiri kat FB mahupun blog [kalo letak pun xsampai 10minit pastu delete haha]
15.Fall in love with design
1 comment View Post

Koleksi Tempahan Header

16 comments View Post

DAY 25# MAKNA DISEBALIK LINK BLOG ANDA

url : http://www.kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/
k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m
panjang sangat tak link Belog Cik Kumbang nie?
agak-agak ada yang semput tak nak sebut...hihihi *gurau je*

before this url belog aku adalah nurisfa89.blogspot.com
pastu ase cam tak best je...dat why aku tukar..
camne ley pilih nama cam gitu?
idea tu tiba-tiba keluar masa berada dalam lecture hall kot kalo tak silap....hihi *kantoi tak tumpu perhatian kat depan*
memula tu nak letak nama lain tapi nama binatang juga la kalo xsilap...binatang yang comel n kiut bin miut sahaja...-bajet haha-
pastu xtaw la cenna ley terkeluar pasal ladybird...then translate la ke BM...jadik kumbang...

Then still ase cam urmm pendek and simple...pastu terfikir bout physical appearance of ladybird yang berwarna merah and berbintik-bintik itam itu...maka terhasillah k u m b a n g m e r a h b i n t i k h i t a m...
comel tak nama belog cik kumbang? ehhe <--perasan giler budak ni


Leave a comment View Post

DAY 24# TEMPAT YANG PALING ANDA GEMARI UNTUK MAKAN

Of course la kat rumah sendiri
sebab bole makan kat mana-mana je port yang disukai <-- tudiaa sakan dia nie
if makan kat meja bole duduk bersila atas kerusi tanpa berasa segan dan silu nya haha
lagi satu sebab masakan mak lah yang paling best dalam dunia

P/s:erk..tetiba terfikir..menjawap soalan ke x jawapan aku tuh...

Leave a comment View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SAUFI


Klik gambar untuk zoom-in
Klik [SINI] untuk ke Blog Saufi


Gambar kat bawah nie design kedua...
Saufi pilih design pertama :)

Klik gambar untuk zoom-in
3 comments View Post

DAY 23# DREAM WEDDING

Yeah sesi berangan lagi nampaknya hari ini
Dream Wedding?Apa ye..xpernah terfikir pun
Xpe meh kita berangan sat
Nak start dengan apa dulu eh...den xreti la bab kawen2 nie den muda lagi hahaha

Nak yang macam gambar kat bawah ni lah




P/s:Tak pernah terfikir pasal dream wedding nie tssskkk~
Leave a comment View Post

DAY 22# TARIKH TARIKH PENTING DALAM HIDOP ANDA


12 Mac 1989 *bufday sendiri* kui3~
2 Februari *bufday mak and si dia*
5 September *bufday ayah*
25 Disember *bufday adik lelaki*
23 April *bufday adik perempuan*
1 Mei *bufday adik perempuan*

Biasanya bagi pihak sebelah perempuan *macam kawen la pulak kan ada pihak2 bagai haha* akan celebrate pada 1 Mei sebab berjimat-cermat itu kan amalan mulia hahaha nampak benor menipu
Takde la main-main je...
Kitaorang malas nak celebrate sorang-sorang if ramai-ramai tu meriah sikit nak tulis2 nama atas kek ye dak...ngeh3~
So himpunkan suma start dari mak aku [ Februari] , aku [Mac], Syikin [April] & Syahirah [Mei]....2 3 4 5 ^__^
Plus lagi satu meraikan hari pekerja kwang3~

Then bagi pihak sebelah lelaki pula akan celebrate pada 25 Disember
Untung betul budak 2 orang tu sorang Hari Pekerja sorang lagi Hari Krismas
Bak kata diorang bila tiba je hari lahir diorang satu malaysia cuti nak sambut birthday diorang...eleh *jeles sebenarnya haha*

6 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI STAMPNPRINT DOT COM





Klik gambar untuk zoom-in

4 comments View Post

DAY 21# BENDA YANG ANDA WAJIB BAWAK BILA KELUAR RUMAH


1.Wallet
2.Handphone
3.Sebotol air
7 comments View Post

DAY 20# HARI KE 20.. APA YANG TERJADI?

Takde yang menarik berlaku sebab eden domam sob sob sob~ T_T
Leave a comment View Post

DAY 19# JENIS MANUSIA YANG MENARIK PERHATIAN ANDA

1.Rapat dengan family
2.Seorang yang pelawak
3.Menghormati orang
4.Selalu senyum dan tak sombong
5.Peramah dan banyak cakap *sebab aku pendiam ehe*
6.Suka tengok orang cantik *normal taw ramai lagi like this u know* :p
7.Tak berlagak pandai *if dia orang yang berlagak pandai, aku akan puji dia melambung-lambung sikit padahal kjghstuv* haha
8.Seorang yang tahan pada godaan perempuan *if lelaki*
9.Orang yang ikhlas berkawan
10.Seorang yang baik dan paling tak suka orang yang cepat marah *gaduh ngan boyfriend habis kawan-kawan sekali kena sembur kjghstuv*
6 comments View Post

DAY 18# BENDA PALING MAHAL YANG ANDA PERNAH BELI DENGAN DUIT SENDIRI


4 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI AREP

For header arep nak camni:
1.byk kaler tapi cik kumbang try yg paling ok,,antara kaler ..biru..merah..hijau,,kuning and black..
2.kalau boleh nak letak gambar sendiri..
3.kat header letak "arepnakbebel" dan description die letak "blog luqman zakaria "
4.transparent

For template arep nak combination blue and black plus white also.
And then for float shoutbox nak tulis "Jom Sembang"
Last for footer tulis www.arepnakbebel.com.

And this is the final result:


Klik gambar untuk zoom-in
Klik [SINI] untuk ke Blog Arep

Hope arep suka huhu~
Ini je yang termampu
Cik kumbang rasa macam xmenepati apa yang arep nak...sorry sangat sob3~

P/s:
Lately selalu design tak sama dengan apa yang customer nak...
customer nak simple aku buat advance sangat pula...tsskkkk~ -__-
Mengambil keputusan untuk menutup tempahan kerana kuciwa dengan diri sendiri.....sob3~
[Ada lagi dua yang perlu disettlekan]




Cik kumbang suka design header yang nie lagi sebab nampak simple and menarik...
Hello taste lelaki and perempuan berbeda OK hehehe~
10 comments View Post

DAY 17# GAMBAR BILIK IDAMAN ANDA

Hey hey bertemu lagi dalam sesi mari kita berangan....
Hari nie merupakan hari ke 17 Cabaran 30 Hari Versi Cik Ezy
Soalan:GAMBAR BILIK IDAMAN ANDA?

1.Katil yang ada bumbung *bumbung ke apa hantam jela*
-Dapat menghindari diri daripada terkena meteor yang dilepaskan oleh spesies cicak kobeng


2.Ada swimming pool dalam bilik
-Bangun tidur terus terjun...mudah kan?...haha

P/s:Jangan percaya suma tu merepek je...hahaha :D

2 comments View Post

DAY 16# GURU SEKOLAH ANDA YANG PALING ANDA SUKA

Ustazah Hilmiah
Leave a comment View Post

DAY 15# KALAU DAPAT RM1JUTA, APA YANG ANDA BUAT DENGAN DUIT ITU?


1.First, bawa family g Mekah tunaikan haji/umrah
2.Then bawa family melancong satu dunia and sopingggg kekeke~
3.Derma kat Persatuan Kanser Malaysia
4.Beli kereta
5.Beli rumah
6.Yang selebihnya simpan untuk hari tua

http://www.smileycodes.info
1 comment View Post

DAY 14# PERKARA MENARIK YANG ANDA LAKUKAN HARI INI

1.G shopping kasut ghaya weeee~
2.Belajar menjadi 'wanita' ...first time beli maskara sama itu eye shadow...pakainya ngak reti dong...haha
bantai jela labu...


Leave a comment View Post

DAY 13# APA YANG ADA DALAM BEG DUIT ANDA


1.Duit
2.Kad ATM
3.IC
4.Lesen
Leave a comment View Post

DAY 12# APA YANG ADA DALAM BEG MEKAP ANDA


6 comments View Post

DAY 11# GADJET YANG ANDA ADA

Nokia N73
2006 until now [almost 5 year]


2007 until now [almost 4 year]

4 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI CIK EFA





Klik gambar untuk zoom-in
2 comments View Post

DAY 10# HARI KE 10.. APA YANG BERLAKU?

1.Tak sihat hari nie...sob3~
2.Ada jumpa video pasal Kisah Hidup Norma kat FB tadi...and then buka blog kakak ipar dia [ http://miera301.blogspot.com] trus menangis sebab sebak baca kisah hidup dia...
Bersyukur sangat kita sihat...tapi kita tak tahu apa yang bakal berlaku pada diri kita pada masa depan...T_T

Sama-samalah kita doakan agar Norma akan kembali sihat seperti dulu...


P/s:
1.Tempahan template and header ditutup buat sementara waktu.
2 comments View Post

WORDLESS WEDNESDAY #4


2 comments View Post

DAY 9# PERASAAN ANDA HARI NI

Rasa lega yang teramat tahmat sebab da selesai install template kat syafika...http://www.smileycodes.info


6 comments View Post

DAY 8# PERGADUHAN PALING TEROK YANG PERNAH ANDA ALAMI

Ntah xpernah bergaduh

6 comments View Post

DAY 7# TIGA PERANGAI BAEK ANDA

Entri ini adalah entri masuk bakul angkat sendiri ye, harap maklum haha~
Hurm apa ye perangai baik aku...nak perasan2 sikit bole kekeke~

1.Suka senyum
2.Penyabar
3.Suka bergurau *perangai baik ke ni?*

ok siap ^__^

p/s:tudiaa simple gila...xdak huraian apa2 pun...kalo exam Pendidikan Islam zaman skolah dlu nie markah 6 dapat 3 ja la kalo duk jawab lagu nie...ish3~

Babai,gud nite
jangan lupa niat posa esok naaa...ZZZzzzzz (-___-)

6 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI SYAMIM

Syamim merupakan blogger kelima yang mendapat harga promosi seperti yang cik kumbang nyatakan dalam entri [INI].
Ekceli da lama template nie siap...
Syamim minta cik kumbang buatkan full template untuk beliau
Sangatlah details maklumat yang diberi oleh beliau ye...
For header, nak simple and tulisan ala-ala berangkai yang indah lagi cantik -kata beliau-
and then untuk sidebar nak background kaler biru cair yang plain
and then...*bpa kali and then dah nie*
banyak lagi lah malas nak taip ngeee~ :p
Ekceli rasa macam x menepati ciri-ciri yang syamim nak sebab tak reti sangat nak buat yang macam skema-skema nie huhuhu~
Kalo sempoi-sempoi and simple-simple nie den reti la...huhu
Cik kumbang harap syamim suka dengan template tu...
ni pun idea last minit...
berhari-hari juga mikiao tuk wat cam gitu...
nie la kelemahan den...lambat nak dapat idea -____-
sedey mikir sob3~

And inilah hasil tangan cik kumbang yang tak seberapa...







Klik gambar tuk zoom-in
Klik sini untuk [LIVE VIEW]

P/s:
Status:Memerah idea untuk template Syafika -___-
Kepada yang menempah kesabaran anda amat2 lah diperlukan if anda mahukan hasil yang terbaik...
If anda rushing2 CK xdapat berfikir dengan kreatif huhu~ -___-
2 comments View Post

TEMPAHAN HEADER DARI AISYAH AINA

Aisyah nak header yang warna-warni and ini hasilnya
Hope Aisyah suka ^__^






Klik sini untuk [LIVE VIEW]

PERHATIAN:
Kepada follower Belog Cik Kumbang...I have sumthing special for uuolss...hihi~
Wait aaa :p
16 comments View Post

DAY 6# PERANGAI BUROK ANDA

Huh?Perangai Burok?
Terbongkar la perangai buruk den hari nie...aduyai~
Nasib baik nak 3 je...selamat2 haha~

1.Suka tangguh kerja

Perangai yang satu ni kompem ramai yang ada kan..betul x?
Especially time dapat assignment...pergh memula tu semangat berkobar-kobar la ni nak siapkan..last2 hot2 chiken shit je...
esok nak hantar malam tu baru la kalut...affe la~

2.Mudah menangis

Geram juga dengan diri sendiri sebab terlalu sensitip la kot
asal orang tegur secara kasar je kompem "ayaiq mata jatuh berlinangan" haha~
rasa macam nak sekeh je diri sendiri nie...ce jadik keras sikit haish~

3.Paling pemalas nak makan

Yang nie orang cakap hidup segan mati xmau hahaha
teruk betul nak makan pun malas ish3
patut la hang kuruih keding

P/s:Apala aku merepek kat atas tu... -___-


5 comments View Post

TEMPAHAN TEMPLATE DARI CIK SYUFA HUSAIN

Alhamdulillah rezeki datang lagi :)
Kali nie dari blogger bernama Syufa
Beliau sangat sporting juga mcm Dyna
I like !!

Nak say sorry sebab lama juga beliau menunggu, hampir 7-8 hari juga
Idea memang kering kontang masa tu
x mampu berfikir da
Penat dah kami duk perah pi perah mai dia xmau kluaq jugak *haa tudiaa ayat mami jarum kluaq dah* hahaha

Antara ciri-ciri template yang syufa nak adalah:
-warna pastel
-nak kaler ijau
-NAK MACAM BLOG CK wink3~ :p
-Header pula nak yang ada rainbow and macam taman-taman ckit

Taraaaaaa nie lah hasilnya....sampai Cik Kumbang sendiri pun jeles tengok template dia taw huhu~



Klik gambar untuk zoom-in
Klik [SINI] untuk ke Belog Syufa

P/s: Hope Syufa suka even macam xde warna pastel pun...huhu
14 comments View Post

DAY 5# STATUS ANDA ? RELATIONSHIP ANDA?

*soklan kontrobesi*

1.Status anda?
A:I'm single but not available

2.Relationship anda?
A:In a relationship with Encik Kumbang...^__^


4 comments View Post

UPDATE TENGAH MALAM



Asyik hapdet tengah malam je kan sekarang nie....eleh yeke...hihi
da tak sempat nak make-up make-up and tacap2 blog sendiri...cian dia huhu
Cik kumbang da update How to order header or template kat sidebar :)
Alamak esok dah Day 5# *soalan kontrobesi la pulak* esok lah hapdet...ngeee :p

P/s:
tak sempat nak update pasal second template design tuk Belog Syufa huhu~
hapdet esok lah if sempat...insyaALLAH sempat :)
2 comments View Post

DAY 4# BENDA YANG ANDA BUAT BILA SORANG SORANG

1.Buka photoshop...Edit gambar + Blajar skill baru
2.Googling *erk..betul ke eja camtu*....cari idea untuk design
3.Main Muka Buku...keke
4.Blogging
5.Dengar lagu
6.Tengok muvi


Tu jela kot ngeee :p


DAY 1# LAGU YANG ANDA DENGAR HARI INI
DAY 2# MOVIE YANG PALING BEST PERNAH ANDA TONTON
DAY 3# BENDA YANG ANDA BUAT SEBELOM TIDO
4 comments View Post

DAY 3# BENDA YANG ANDA BUAT SEBELOM TIDO

1.Berus Gigi
2.Cuci Muka
3.Basuh Kaki
4.Minum Air
5.Baca doa tido
6.Mesej Gud nite kat Encik Kumbang ehe ♥

P/s: Good Nite suma...Jangan lupa niat puasa tuk esok ~

Sakit kepala setelah berhempas pulas memerah idea....tapi puas dengan hasilnya.... :)


10 comments View Post

DAY 2# MOVIE YANG PALING BEST PERNAH ANDA TONTON

1# NGAYONG NANDITO KA


Best giler cita nie sebab aku minat giler-giler kat Jericho Rosales and Kristine Hermosa
Start dari tengok Pangako Sa Yo dulu sampai la sekarang aku akan minat apa-apa saja movie/drama yang depa berdua nie berlakon
Movie nie aku beli VCD original beb...haha~
Cita Forevermore pun aku beli juga...
Sanay Wala Nang Wakas cari VCD x jumpa...sob3~
Minat giler-giler kat Kristine Hermosa...Perfect woman lah...
Mata Kening Hidung Mulut sumalah cantik...
Fanatik siap lukis potret Kristine Hermosa lagi...tapi tak bape nak jadi la..almaklum lah tangan kayu...haha
tak caya tengok kat [SINI]
mesti hampa gelak kalo tengok...ish malu den kekeke







Best kan lagu tema cita nie...
Romantik you...haha

2# CUN

Okeh nie cita kedua yang aku minat...sebab.........
sebab.....
aku tengok cita nie ngan encik kumbang...ngeeee~
Bagi la cita apa pun if aku tengok ngan Encik Kumbang aku akan rasa movie paling best pernah tengok....kekeke
Kalo kasik National Geographic pun aku akan cakap best...haha -yola tu cik kumbang-
Lagi satu sebab cita nie cakap utara...kelakar...orang utara je la faham....ehe








p/s:ekceli banyak lagi tapi malas nak story mori...kekeke~
-awat asik duk gelak camni je nih-

Movie lain:
1.Mujhse Dosti Karoge *sebab Hrithik Roshan & Rani Mukerjee berlakon wink2~*
2.Tak dapat berfikir nanti hapdet len *ntah pape je kan kui3*


DAY 1# LAGU YANG ANDA DENGAR HARI INI
6 comments View Post

PAK MUD DATANG LEWAT SANGAT

Cabaran Day 2# tak buat lagi nie...patutnya buat hari ni...
apa da jadi?...hohoho

Update versi malas....wat so ever *apa aku merepek nih*
Ok pak mud da datang malam nie...and da 85% berjaya siapkan template untuk syufa...
Serius jeles sebab lawa....ish tetibe jeles kat template yang dia wat sendiri...affe la~

p/s:
1.Esok update tuk cabaran Day 2# and Day 3#...aci x?...ehe
2.Pak Mud = Mood
3.Da niat puasa?...
4.Gud nite...suda mahu tido dengan senang hati sebab da berjaya siapkan satu template yang berhari-hari tergendala sebab pak mud dan isterinya puan idea menghilangkan diri...gagaga *merepek banyak dah budak nie p tido la wey*

Tata XD
2 comments View Post

DAY 1# LAGU YANG ANDA DENGAR HARI INI

Lagu yang aku dengar hari nie adalah lagu ini .....



sebab aku buat lagu nie as ringtone bila ada someone call...

p/s: takde mood nak design...camne nie huhu :(
4 comments View Post

Cabaran 30 Hari Versi Cik Ezy,Cik Kumbang Join!

Tetibe jumpa entri pasal Cabaran 30 Hari Versi Cik Ezy kat blog customer yang bernama syufa ehee...
And tetibe juga rasa nak join sebab macam best pulak join cabaran-cabaran camni...first time nieyh aku join...Cik Ezy juga slalu komen kat blog cik kumbang..tapi sedey sebab setiap kali buka blog cik ezy mesti laptop ter'shutdown dengan sendirinya...huhu~
Apa prob nye pun xtaw la...sedey mikir sob sob sob

Isi isi cabaran 30 hari tersebut adalah seperti berikut :


day 1 - lagu yang anda dengar hari ini
day 2 - movie yang paling best pernah anda tonton
day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido
day 4 - benda yang anda buat bila sorang sorang
day 5 - status anda ? relationship anda?
day 6 - tiga perangai burok anda
day 7 - tiga perangai baek anda
day 8 - pergaduhan paling terok yang pernah anda alami
day 9 - perasaan anda hari ni
day 10 - hari ke 10.. apa yang berlaku?
day 11 - gadjet yang anda ada
day 12 - apa yang ada dalam beg mekap anda
day 13 - apa yang ada dalam beg duit anda
day 14 - perkara menarik yang anda lakukan hari ini
day 15 - kalau dapat RM1juta, apa yang anda buat dengan duit itu?
day 16 - guru sekolah anda yang paling anda suka
day 17 - gambar bilik idaman anda
day 18 - benda paling mahal yang anda pernah beli dengan duit sendiri
day 19 - jenis manusia yang menarik perhatian anda
day 20 - hari ke 20.. apa yang terjadi?
day 21 - benda yang anda wajib bawak bila keluar rumah
day 22 - tarikh tarikh penting dalam hidop anda
day 23 - dream wedding
day 24 - tempat yang paling anda gemari untuk makan
day 25 - makna disebalik link blog anda
day 26 - 15 fakta tentang anda
day 27 - makanan dan minuman kegemaran anda
day 28 - hobi anda
day 29 - siapa anda 10 tahun akan datang?
day 30 - hari ke 30.. apa yang berlaku?


Bila aku nak start buat ni? hohohoh
Malam nanti lah start ehe


p/s:Cik Ezy buat bulan jun hari tu nuh...aku baru nak start bulan Ogos...tudiaaa....jauh benor bezanya...xpe kot an...kui3~
3 comments View Post