Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

LUZ CLARITA : TELENOVELA LATIN PALING TOP TAHUN 2001



Tetibe aku teringat kat cita nie...Aku ngan adik-adik memang minat giler kat cita nie....
Dulu, balik sekolah buka-buka je stokin terus ngadap cita nie dulu...
kadang-kadang tu sanggup xmakan nasi sebab nak tunggu cita nie habih...
Cita Luz Clarita nie asalnya ditayangkan tahun 1996 tapi kat Mexico jela kalo xsilap...
Kat Mesia nie tahun 2001 baru ditayangkan, tyme tu aku Darjah 6 kot...


P/s: Google-google cari cita Luz Clarita nie pastu terjumpa la pula gambar pelakon utama yang pegang watak Luz Clarita tu...Da besar da dia sekarang makin cantik pula tu...


Daniela Lujan

7 comments View Post

HONEYMOON + HONEYSUN

[Gambar:Mr Google]


1.Happy Holiday!!! yeay honeymoon....pasni honeysun la kau...huhu
2.Berukband da terminate so xdapat online la sepanjang cuti nie...sob3~
3.Tu je la kot update kali nie....3-4 bulan dari sekarang kita jumpa lagi ea...*bajet*


p/s:tajuk xde kaitan ngan content...*ntah hap-hap je*


if CK nak create blog tutorial...korang nak tutorial apa?....kui3~

4 comments View Post

WO HEN E LE

[Gambar:Google]

I was so hungry but I'm too lazy to eat
1 comment View Post

♥ ♥ ♥

[Gambar lama]
2 comments View Post

KARAK


Kasik 3 bintang je
Hantu banyak bunyi cam robot je...tak feel...haha~
Starting cita da ok da tahap keseraman dia..tapi bila sampai part tengah-tengah da tak best....
Bagi aku filem nie tak seram...if nak dibandingkan dengan cita Khurafat...
Khurafat lagi banyak scene yang buat penonton terkejut...

Google-google cari info pasal misteri Lebuhraya Karak : 
Misteri Gangguan di Lebuhraya Karak

movie review:http://amerulazry280790.blogspot.com/2011/05/karak-movie-kru-films-reviews-and.html
2 comments View Post

TAG DARI ARTIE

Di tag oleh Artie
1) ape bende paling penting dalam hidup korang 
    FAMILY~
2) bende terakhir anda beli dengan duet anda sendiri..
    erk...tak ingat la *da lama giler tak kluar shopping*
3) tempat perkahwinan dan tema perkahwinan
    *tak fikir lagi*
4) adakah korang sedang bercinte?
    yes
5)novel/ buku/ majalah last yg di beli
   hurm...buku OB *hahaha*
6) apa nama penuh korang..
    Nur Fatin 
7) antara mak ngan ayah mane lagi mesre
    Mak
8) namakan org yang nak jumpe sangat3
    Encik Kumbang
9) dimanakah tempat yg btul2 nak pegi
    Paris
10) peluk k ciom?
    erk...perlu ke?... *haha*
11) lagu yg korang suke n salu denga
     Everybody-Ingrid Michael
12) britau 3 bnde pasal org yg tag anda
     -tak kenal...hihi *hye selamat berkenalan*
     -aaa...ermm...apa ea
     -nama dia Razli Bin Tahir..tapi swuh panggil Artie *npa ea*
13) bnde yg disayangi
     Benda ea?..herm...potret yang dihadiah oleh Encik Kumbang 
14) bloger yg nak di tag
      1.Cik Ezy
      2.Arep
      3.Wani
2 comments View Post

BLOODY DAY [GAME]

5 comments View Post

TIBA-TIBA

[Gambar: Google]

Tetiba rasa macam nak buat contest la...
hermmm....idea da ada cuma tunggu masa yang sesuai je nak publish...wink3~

p/s: Apa beza contest and giveaway eh ?


7 comments View Post

LONELY

[GAMBAR:Google]
Kesunyian terasa apabila geng CompTIA masing-masing da balik umah...huhuhu~
Leave a comment View Post

HOBI BILA TENSION


[click pic for zooming...zazzz~]

p/s:http://cikkumbangbanner.blogspot.com//
4 comments View Post