Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

teringinnya nak design blog jadik camni



5 comments View Post

outing together | khurafat | kfc | sem 6



aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...*menjerit*
nape la malas bebenor sangat hari xtaw...ish..geram dgn diri sendiri...


satu keja pun xmnjadi....haish3~


urmm ermmm hurmmm hermmm....


nak cita pasal semalam bole?
perlu ke tnya?...haha


mesti da dapat agak kan nak story psl apa....


semalam cik kumbang and da geng g tgk wayang ...
mulanya xplan pun nak g ramai2...
just tag2 gmbar kat facebook...
xsangka hmpir 18 orang yg join...
best3!!
bkn senang nak kluar same2 ramai mcm tu...


*malas nak tulih da* daaaa~
3 comments View Post

Banner Problem

Salam

waaa...badan sangat letih...3-4 hari bertungkus-lumus menyiapkan TP(technical paper)
tula awal2 xmo wat...last2 minit baru kalut
nak wat cenna idea last2 minit baru nak kluar...tsskkk~

urmmm...

ektuali cik kumbang ada perasan ramai juga yang xdapat copy link banner blog cik kumbang nie...bcoz of diz blog not allow right click button...tettttt~

but ada je yang tahu cara2 or alternatif lain tuk copy link tu...and cik kumbang pun da kasik tahu kat bawah banner tu...

tapi ta pe la...
cik kumbang da create special place tuk banner...wink3~

mari2 kita exchange banner (^^,)


sila click button kat bawah nie



p/s:best view in google chrome
1 comment View Post

thank you NadiRah


TQ NadiRah
terharu cik kumbang...wink3~
4 comments View Post

saingan sengit aktiviti menguji otak







iza


p/s: majulah sukan untuk negara...muahaha~
2 comments View Post

test your brain [GAME]

7 comments View Post

emo

Jangan makan hati dari kata-kata orang yg kita tahu x membantu progress hidup kita
Kawan yang baik memahami, kawan yang menjatuhkan kita perlu ditapis, takut2 kita akan terikut gerak langkahnya dan kita juga buat pada org lain mcm tu
Leave a comment View Post
Leave a comment View Post

epy new year 2011

Leave a comment View Post