Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

TEMPAHAN HEADER

1.Details order dari Blog Suci Shawl & Scaft :

[Draft dari Blog Suci Shawl & Scaft]




[Result]


2.Details order dari Asifah :
Tagline:belog ini kepunyaan asifah fadzli
COLOUR :black,deep pink & violet @ ikut suke hati cik kumbang ase yg mane lawa *hihi*






TAHNIAH to Mr. Right sebab blog beliau dipilih untuk segmen blog review dalam Majalah REMAJA
Tumpang gembira sebab header yang aku design masuk majalah kui3~
tu je nak bagitaw sekian haha :p


Last but not least TQ to Syamim Novelis sebab pilih blog CK sebagai Blog Pilihan Hati wink3~

P/s:
Sudah berzaman entri ni duk dalam draft wawawawa~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. lama cik kumbang tak update blog.hihi.rasa macam kat korea pulak bila tengok daun-daun jatuh berguguran.alamak terjiwang.lalala

    ReplyDelete
  2. hihi~
    well u know me...pemalas nak hapdet biasala...muahaha~
    korea? ♥♥♥♥♥

    ReplyDelete
  3. hye!!! sory lme x nyinggah...
    bz ngan esaimen..
    skang dh kurang...
    heee~ ^^

    ReplyDelete
  4. wah wah.. cun nye.. bila la nak buat header utk cik semut ye... hheheh

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View