Current updates:

Komen yang ditinggalkan di Belog Cik Kumbang akan dibalas di blog anda.Terima Kasih sudi komen di BCK :)
Untuk sebarang TEMPAHAN DESIGN, PENGIKLANAN dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke cikkumbang12@gmail.com
telegram.me/cikkumbang

DESIGN BUNTING KAWEN + ZOO TAIPING

2 tajuk 1 post jimat ckit !!!
macam la kena bayar kan padahal dia malas nak update blog banyak2 kali hik3

Okeh Cerita Pertama

1. DESIGN BANNER KAWEN

Alkisahnya bermula apabila *dia nak start merepek la tu*
ada sorang kawan aku tanya bole tolong design banner kawen untuk kakak dia tak...
neves jap nak jawab, sebab aku tak pernah kot design banner kawen lagipun nanti nak kena print2 lagi, susah juga nak anggarkan size and resolution yang sesuai tapi sempat juga la buat research sikit-sikit pasal banner/banting kawen ni. [credit to: Ezhan Artwork]
Tema design warna gold and jadi la seperti pic kat bawah nie jejeng !!!! *ok x?*


[Diorang ada ubah-ubah sikit kat banner tu masa print maybe ada cacat-cela ckit kot design aku buat tu sob3 almaklum lah first tyme xtaw pape lagi huhu]



Cerita Kedua

2. ZOO TAIPING

Unplanned visit ecewah omputih gitu
Kitaorang xplan pun nak g Zoo Taiping tu.Actually lepas je g wedding kakak kawan aku tu, kitaorang ingat nak terus balik kebetulan plak lalu kat area Zoo Taiping tu apa lagi terus nak g situ la
Dengan pakai baju kurung lip lap lip lap nak masuk zoo, memang xpernah pernah orang buat lah *buang tabiat betul* hahaha
Segan kot masa masuk zoo tu suma pakat duk tengok, pasaipa la budak2 ni masuk zoo pakai baju kurung bagai hahaha....dengan kasut masing2 dah la tinggi 2-3 inci [hiperbola sgt] buatnya kena kejar ngan monyet-monyet kat situ x ke naya haha
Lama dah x g Perak after abis blajar kat KMPK[Kolej Matrikulasi Perak] dulu.
Enjoy giler lah g Perak.TQ Seha ^___^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments:

  1. wah...cantik bunting tu,,, ^_^ satu pengalaman baru tu... ^_^

    ReplyDelete
  2. pernah bt gak banner kawen tp org tu bnyak songeh.. last2 quit

    ReplyDelete
  3. @CCICute Design & @keri ikhwan:
    hehe tq :)

    ReplyDelete
  4. @DySha.Pink◕‿◕✿:
    xpe bole cuba lg nnt2 :)

    ReplyDelete

Terima kasih datang Belog Cik Kumbang & komen sini.
Nanti Cik Kumbang reply di blog korang ye (^_^)
Jom Like Belog Cik Kumbang di facebook !
Blog Archives for Mobile View